Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę mieć dziecko

może teraz będę miała dzidziusia

Polecane posty

Gość chcę mieć dziecko
co do stosunku... oboje bardzo chcielibyśmy mieć dzidziusia jak najszybciej i cieszylibysmy się jak wariaci ... ale no wlasnie zawsze jest jaies ale... oboje jestesmy na tyle odpowiedzialni ,ze chcemy najpierw zapewnic dzidzi odpowiednie warunki na jej przyjscie. maz pracuje od switu do nocy bo chcemy w koncu mieszkac we wlasnym mieszkaniu a nie katem u rodzicow. planujemy dzidziusia za jakies kilka miesiecy i wtedy to juz na pewno nie bedziemy sie zabezpieczac:) ale tak zartujemy ze gdyby teraz okazało się ze zaszłam to by byla dla nas ogromna niespodzianka i radośc:) oj chciałabym :) bo mój instynkt nie odzywa sie...on KRZYCZY:)

Gość Iza..
"tyle się naczytałas"daj spokoj, proszę.Naprawde satysfakcję ci daje ciągłe dokuczanie innym?Teraz będziesz przez 20 następnych wpisow udowadaniac, ze wszystkie baby tu wpisujące się to głupie gęsi a Ty jedna masz rację ,tak? Mu staralismy sie o dzidziusia okolo 4 m-cy.Stosowalam test ciązowy i przyznam ze z pozoru to planowanie dziecka wydaje sie dziecinne łatwe i nieskomplikowane, jednak w praktyce naprawde bywa inaczej

Gość Iza..
Mialo byc test owulacyjny:)

Gość chcę mieć dziecko
Iza.. jakie Ty masz dobre serduszko :) zaciekle mnie bronisz i bardzo Ci za to dziękuje:) ale nie ma sensu ... oni i tak swoje wiedz i niechtak bedzie. ja tez nie raz czytam z pozoru smieszne topiki gdzie dziewczyny tak bardzo chca miec dziecko ,ze kazdy najmniejszy sygnal odczytuja jako ciąże:) ale ja wtedy albo się usmiecham albo je wspieram bo wiem jakie to dla nich wazne :) nawet sama nadzieja jest pozytywna ... nigdy nie jestem i nie byłam taka żeby kogokolwiek dolowac , czy nazywac glupim niedouczonym itd... mam kulture osobista jestem dobrze wychowana i najwazniejsze - mam do ludzi bardzo pozytywny stosunek i tak pozostanie. nie potrafie zrozumiec ze czlowiek drugieu czlowiekowi zyczy zele choc nawet go nie zna...:(\ jak mozna komukolwiek zyczyc zeby PORONIŁ ???!!!!! Przecie z to najgorsza podłość. rozumią mnie tylko kobiety które wiedzą co to znaczy pragn ąc dziecka... dziękuję Wam za wsparcie i pozytywną energię.:***

Gość No to
🖐️ a nastepnym razem pamietaj : do środeczka trzeba :P

Gość Iza..
Mysle ,ze rozumieją Cie jakies normalne, wrazliwe osoby,a niektore chamskie wpisy nazywają zdrową krytyką usprawidliwiając swoje zgorzkniałe podejscie do innych ludzi. Dzieki za mile slowa w moim kierunku:)Wcale nie jestem zawsze taka ok, bywam zołzą. A tego 1 wpisu nawet nie skomentuję, niech sobie piszą co chcą, ktos , kto cos takiego pisze jest albo chory psychicznie,albo jest gowniarzem bawiacym sie we wkurzanie innych albo jest po prostu zlym czlowiekiem

Gość emnila
te objawy to raczej na owulacje, a nie na ciaze bardzo male prawdopodobienstwo ciazy

Gość W 14 dniu cyklu
Miałam tak samo jak Paulka. Szukałam objawów, a gdy sobie odpuściłam starania, zaszłam i nie maiałm żadnych objawów poza brakiem miesiączki, nawet mdłości nie miałam.

Gość chcę mieć dziecko
:)

Gość I z czego sie cieszysz
???????????

Jeżeli chcesz mieć pewność, kiedy masz dni płodne to skorzystaj z testów owulacyjnych. Są rewelacyjne i bardzo skuteczne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość Panicara
Autorko zbyt ostro reagujesz jak ludzie co probuja ci wytlunaczyc ze ciaza ze stosunku przerywanego jest prawie niemozliwa, po drugie ze w 14 dniu cyklu to albo dopieri masz teraz owulacje albo jeszcze nawet nie wiec do zadnego zaplodnienia nie doszlo na bank, a po trzecie to fizycznie nie mozliwe zebys miala jakiekolwiek objawy jak w ciaey na 100% nie jestes i nawet jak bys byla to na objawy bedziesz musiala poczekac jeszcze z dwa tyg. Kobiety ktore ci to probuja wytlumaczyc a widza ze ty dalej swoje zaczynaja sie wkurzac i ci pojezdzac niepotrzebnie ale ogomnie to mialy racje. Ja rozumiem ze bardzobys chciala i ze masz nadzieje itd, sama jestem w ciazy i wiem jak wyczekiwalam na dzien w ktorym bede mogla zrobic test ale jest roznica miedzy cicha nadzieja a paranoja. Ja zaszlam w pierwszym cyklu ale kochalam sie z moim codziennie po 3-4 razy do konca! I to i tak nie przytrafia sie wiekszosci bo sie kobiety staraja miesiacami, licza dni owulacji i partnerzy koncza w srodku (bo do zaplodnienia potrzebne sa plemniki

Gość Panicara
Wiec nie wkurzaj sie jak ci dziewczyny prawde pisza tylko wyluzuj troche bo sama sobie krzywde robisz nie potrzebnie sie nakrecajac a potem bedziesz przezywac wielkie rozczarowanie jak okres przyjdzie bo uwierz mi ze przyjdzie... I obym sie mylila. Powodzenia zycze w staraniach jak sie juz zaczniecie strarac

Gość Panicara
Iza.... Ja rozumiem ze chamstwa jest zbedne w jakimkolwiek tutaj topiku ale bez przesady, przeciez nie bedzie jej nikt poklepywal po plecach jak jest jasne ze dziewczyna popada w jakas paranoje bez sensu i sobie robi puste nadzieje ze jest w ciazy jak sie nawet o nia nie stara. To nie ma nic wspolnego z brakiem wrazliwosci tylko z posiadaniem odrobiny zrowego rozsadku. Pozdrawiam