Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOTOROLA V3

MOTOROLA V3 - plusy i minusy

Polecane posty

Gość MOTOROLA V3

Hej! Zastanawiam się nak kupnem Motorolki V3, zanim jednak się zdecyduję chciałabym poznać jak najwięcej Waszych opinii. I szczerze mówiąc bardziej interesują mnie te negatywne- bo przecież w salonie sprzedawca nie powie mi jakie są wady tego telefonu. Jeśli ktoś miał lub ma ten model, to proszę, niech opowie mi o swoich wrażeniach, o tym co mu w V3 pasuje a co nie. Z góry dzięki :)

Hrabina ma v3i :) wg. mnie to typowo damski telefonik :) ładny zgrabny no i jeżeli sluzy tylko do dzwonienia to jest ok :) pozwolę sobie zacytowac opinie : \" to jedyny słuszny telefon dla kobiety \" hehe ... wg. mnie ma braki jak to motorolki juz samo ustawianie potwierdzenia wiadomosci jest męczące , kamerka nie najlepsza , brzęczaca klawiaturka , kiepskie i mało czytelne menu :) no ale nie bede sie sprzeczał z kobietką :)

Gość erafka
pospolita, zbyt popularna..wszyscy ją mają...ehh ja nie lubie być "wszyscy" :|

Gość HJGVFC
mam go wlasnie w sprzedazy za okazyjna cene .zapraszam na moje gg .6643543

Gość bo mi przeszkadza
Plusy to ładny wygląd, cała reszta to minusy:P

Gość MOTOROLA V3
--> bo mi przeszkadza, no super, tylko co to za minusy dokładnie?

Gość sory ale wole
-jak gadam przez telefon i rownoczesnie chce podlaczyc ladowarke to mi rozlacza romowe -Ekranik w srodku na skutek juz dlugiego uzytkowania sie zakurzyl, to znaczy tak jakby ten kurz wszedl w ekran :) nie wiem jak to inaczej wyjasnic, ogolnie kiepska jakosc - Plusy wale nim juz o beton spory okres a on nic :D - najbardziej na swiecie wkurza mnie w tym durnym telefonie dzwiek o nieodebranym polaczeniu lub wyczerpaniu baterii, koszmar nad koszmary

Gość bambinek
no moim zdaniem to też plus jedynie za wygląd ;) bo z minusów to ten budzik brak miejsca na smsy nie mogę przerwać pisania smsów, bo mi kasuje wszystko tyle narazie pamiętam

Gość ewciaaaaaa
mam do spzredania v3 z nowym softem, pojemna skrzynka sms, wieksza pamieć, nagrywanie video itp

Gość Kasiaaaaaaaaa
mam v3 juz od ponad roku i jak dla mnie jest ok telefon typowy dla osoby ktora chce go urzywac jako telefon a aparat, dyktafon, odtwarzacz mp3 ;) jak ktos kiedys madry napipsal telefon jest do dzwonienia i pisania i mi to wystarcza

Gość KajtekBezMajtek
wady cicho dzwoni -nie mozna go właczyć kiedy jest podłaczony doładowarki, - te durne raporty i kasowanie smsów jesli przerwie sie pisanie, bo np chcesz cos sprawdzic np w kontaktach (nie ma zadnego schowka na wersje robocze) - wnerwiające pipczenie, że jest nieodebrana rozmowa/sms i ten sygnal wyczerpanej baterii, koszmarny jest - słaba kamerka -zbyt popularna

Gość podnosniczka roku
nie mozna mp scigac mp3 z komppa bateria trzyma , krotko ogolnie nie polecam

mam ja ze dwa tygodnie.chociaz sprzedawca w salonie bardzo mi ja odradzał. na razie jest oki. wkurza mnie tylko ze zostaja odciski palców, nawet gdybym miała nie wiem jak czyste i suche łapki. reszte da sie przezyc. aha i brzeczy wyswietlacz:(

Gość loku
Ja mam v3 i jestem zadowolony wkurwia mnie przeczenie tylko ale takto to fajny fon pozdro

Gość kaaaaaaaaaa
ja sprzedaje telefony to mogę powiedzieć ze owszem wygląd ma (choć mi sie juz opatrzył) wydaje mi się ze w tej cenie mozna wybrać coś lepszego ma słabą baterie nie mozna nagrywać filmów tylko zdjęcia mała pamięć mp3 tylko w formie dzwonka jak zależy ci na wyglądzie to kupuj ale jak to nie jest najważniejsze to zastanów się nad czyms innym też kwestia czy kupujesz na abonament czy za gotowke i ile chcesz przeznaczyć na to kasy i kwestia co ci jest potrzebne w telefonie

Gość anizette
ja mam v3i i jestem strasznie zadowolona, jest bardzo ładny i to jego największy plus. Minus to trochę słaba bateria

Gość kaaaaaaaaaa
czyli tak jak powiedziła anizette ma tylko wygląd :-( zastanów się dobrze czy tylko dla wyglądu zrobisz taki zakup

Gość vegaa
kaaaaa, sprzedawco, akurat mozna nagrywac filmiki.. normalnie jest parenascie sekund ale limit ten mozna latwo zwiekszyc :P mnie wkurzaja tylko te raporty..

Gość tylko nie motorole
jedyny ich plus to wyglad. ogolnie WSZYSTKIE motorole szybko sie rozpiepszaja

Beznadzieja. Mam ten telefon juz dlugo, ale zaluje ze kupilam. tylko wyglad ma ciekawy, a poza tym to beznadziejny, wszystkim znajomym sie psuje, ciagle cos nie tak, software slaby, ogolnie nie polecam

Gość a może to było
a ja nie mam żadnych raportów.o co chodzi?może wystarczy w menu odhaczyć.

Gość psinkapl
właśnie się pozbyłam motoroli v, ale nie była najgorsza, zgadzam się z wami w wielu kwestiach, np.wk...sygnał słabej baterii,śmiesznie mała pojemność skrzynki nadawczej, fakt, że podcza pisania wiadomości tel. nie zapisuje jej automatycznie, często sie wk.. jak sie okazywało, ze nie mogę wysłać juz napisanego smsa, bo brak miejsca w skrzynce, ale potem zaczęłam te wiadomości kopiować i wklejać po usunięciu niepotrzebnyh. Osobiście miałam jeszcze inny problem z v, bo w pewnym momencie w ogóle przestała wysyłać smsy, poszłam do nią do nprawy i powiedzieli mi, że często tak bywa z telefonami z klapką, zapłaciłam 90 zł.Teraz mam nokię, ale uważam, że motorola miała swoje zalety, ja nie moge sie przyzwyczaić do obsługi nokii, poza tym w motoroli bardziej mi się podobały dzwonki oraz kolory i jakość obrazków na wyświetlaczu. Fajna jest szczególnie ta płaska motorolka nie pamiętam nr