Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolada7

Dłuuugie paznokcie w pracy??????????co myślicie....

Polecane posty

Gość marmolada7

Cześć! Pytanie wzięło sę,bo od jakiegoś czasu mam długie-długości tipsów-paznokcie.W zasadzie tak własnie one wyglądają,jak długie tipsy.Pracuje w biurze.Jedyne w czym nieco przeszkadzają mi pazury,to z klikaniemmna klawiaturze,ale czasami mi głupio.Szczególnie gdy któryś z moich przełożonych patrzy się na mnie,albo stoi nade mną,gdy piszę. Niedługo się ich pozbędę,bo uvhodowałam je na ślub kolżanki.Chciałam naturalne.A może jednak zostawić?Co myślicie? Poza tym robię wszystko i nie jestem panienką która nie wie co to pranie ręczne ...

Gość marmolada7
dla mnie paznokcie to wsio rybka,ale chodzi mi o to,co mogą sobie mysleć inni i czy w ogóle wypada mieć takie długasne w sumie.......mam pomalowane na francuski i zadbane,nawet eleganckie

doskonale Cię rozumiem bo ostatnio miałam ten sam problem. Jak tylko zobaczyłam wzrok szefowej, który spoczął na moich paznokciach, to następnego dnia je ściełam. Poza tym też przeszkadzały mi w pisaniu na klawiaturze.

Gość Dobra wróżka marysia
nie, jak dla mnie za długie paznokcie to po prostu nie są estetyczne, ale to moje prywatne zdanie. Tak poza tym, to zalezy wlasnie kim jestes w pracy, co robisz, czy masz bezpośredni kontakt z klientami itd... --------------------------- konkurs! kosmetyki do wygrania: www.wellnesslife.pl/konkurs

Ja pracuję w agencji PKO i też mam długie paznokcie i w niczym mi one nie przeszkadzają. Na pewno ich nie obetnę, bo lubię mieć długie, zadbane paznokcie. Dłoń to przecież wizytówka kobiety, czyż nie?