Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grecja

Dzis mam dni plodne! Zlapie go na ciaze!

Polecane posty

Gość brawo i tak trzymac
🖐️

Gość grecja
tez tak mysle :D

Gość grecja
wyczytalam, ze aby na pewno zajsc w ciaze trzeba trzymac nogi w gorze po! taka swieca?! a stane nawet na glowie....!

Gość taaak zlap
a za 3 lata jak nie 5 bedziesz sie rozwodzic bo zmadrzejesz, jak chcesz jakiegokolwiek faceta tak lapac na dziecko to lepiej idz do banku spermy

Gość grecja
a kto powiedzial, ze chce go za meza??? zlapie go na dziecko, bo jest jest przystojny i bogaty, wiec bedzie placil na dziecko! nie musi sie ze mna zenic od razu! i tak bedzie juz ze mna zwiazany!

Gość mikiaoo
jejuuu, jak to czytam, to mnie skreca..... :(

Gość grecja
a niby czemu cie skreca??? wiele lasek tak robi, tylko nie wszystkie potrafia sie do tego przyznac!

Gość 19 latka
ale masz podejscie. a skad Wiesz ze on nie jest na cos chory i dziecko to odziedziczy? sorki ale myslisz powierzchownie

Gość grecja
malo jest pewnie takich, ktore chca miec dziecko z brzydkim biedakiem. a ja tylko mowie o tym otwarcie. moje dziecko bedzie mialo latwiejsze zycie, a zeby uprzedzic glupie komentarze bede je bardzo kochala. on na pewno tez, tyle, ze ja marze o dziecku a on nie.

Gość grecja
prowokacja! ja mam 27 lat, on 31 i nie chce dziecka o ktorym ja juz marze. to tak dzis postanowilam go zaskoczyc.

Gość 19 latka
no a nie powinnas inaczej podejsc do sprawy? mało masz fajnych facetow? napisz cos wiecej czy w ogole jestescie para czy tylko przelotny nic nie znaczacy seks.. jesli tak to zastanow sie wazne aby mialo oboje rodzicow ktorzy sie kochaja nie wystarczy kupa kasy owszem wazna jest kasa ale nie w taki sposob.. znajdz sobie innego faceta przystojnego i z kasa..

Gość grecja
masz prawo do wlasnego zdania! dla mnie ty tez mozesz glupia :P

Gość 19 latka
Sprobuj przekonac Go na dziecko jesli chce byc z Toba a jesli nie chce moze nie chce sie z Toba wiazac

będziesz tego żałowała :) ale \"twoje życie, twoje decyzje\" :) żebyś się tylko nie zdziwiła jak Ci ojciec dziecka je odbierze i będziesz i bez dziecka i bez pieniędzy :D

Gość co tu dużo mówić...
idiotka i tyle :O:O:O

Gość nikisiala
Ty chyba jeszczes nie dojrzala do takich spraw bo jak bys nie wiedziala DZIEWCZYNKO to dziecko jest owocam miłości dwojga kochajacych sie ludzi.Ja jestem ze swoim chlopakiem prawie 2 lata bardzo chcielibysmy miec dziecko i pewnie kiedys tak bedzie...oczywiscie chwielibysmy teraz ale ja nie pracuje i poprostu nie jestesmy w az tak dobrej sytulacji finansowej zeby fundowac sobie dziecko od tak sobie..bo to nie jest zabawka ani lalka to jest odpowiedzialnosc na cale zycie ..A rodzicielstow to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety i mezczyzny..Ja swojego mezczyzny nie bede lapac na dziecko bo jestem pewna jego uczuc a on jest pewny ,pozatym jest bardzo bardzo przystojny ma czarne wloski jest wysoki ma sliczne biale zabki :)))dla mni jest sliczniutki a pozaty kazdy do okola tez mi to powtarza.pieniadze szczescia nam nie dadza pomimo tego ze sa potrzebne a.

Gość grecja
takie brednie gadacie!!!!

Gość A Ty moze nie
???????????/ buheheh zeby łapac faceta na dziecko.. wez se znajdz debila ktory sie skusi miec z Toba dziecko.. wspołczuje.. skoro Ty mawsz takie powierzchowne podejscie!! i baba 27 lat bo jest przystojny i ma kase no nie..

Gość grecja
same idiotki na tym forum siedzą i dają sie wciagnac w kazda prowokacje...

Gość To Ty jestes
idiotka bo zakładasz durna prowokacje.. jak Ci sie nudzi to idz na spacerek:p

Gość co racja to racja
same puste laski tu siedza.........................................

Gość Mamiakalna jędza
Moja kumpela tak wyrwała gościa i zyje jak pączek w maśle. Co miesiąc na dzieciaka ma 500euro alimentów. Czyli jakies 2000 zł. Mieszka w Polsce gości Niemiec i co zle jej???? Nie musi tyrac za 700złoty i kłaniac się co rano szefusiowi. Za 2000 w Polsce we dwoje przezyjesz miesiąc jak nic i jeszcze Ci reszta zostanie, GRACJA dobrze myślisz,ustaw sią pukiś młoda i ładna. I puki facet chce się bzykac