Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczkaaa

nie znoszę żabojadów

Polecane posty

Gość lisiczkaaa

a najbardziej nie znoszę ludzi, Polaków, którzy liża dupy takim francuzikom, wzdychaja i zazdroszczą...pytam czego ???!!!! jaka to kultura ???!!! Wystarczy wymienić kulturalne rewolucje, kulturalnych ludwików, kulturalną burżuazję itp. syfilisy, brud, kiła i mogiła skryta pod warstwą pudru, kurestwo na ulicach, a pałacach, po prostu sodoma i gomora, to jest ich kultura! Nie wspominając już o ich bohaterstwie i dzielności. może kogoś zdziwi ten temat, że akurat go poruszyłam, tłumaczę więc, że to efekt pewnej rozmowy w pracy, jak to jeden z drugim niedouki zachwycają się nad byle czym, i zazdroszczą, a niestety mili państwo: "cudze chwalicie swego nie znacie". ja kocham Polskę i jestem dumna, że tu własnie się urodziłam. czy są tu jeszcze jacyś patrioci, którzy się ze mną zgadzają ?

Gość twój problem

Gość lisiczkaaa
a mój i dlatego piszę:-)

Gość *werka*
vivat tolerancja :)

Gość twój problem
dlatego tak napisalam, ze nie znosze tekstow o przewadze (w czym niby?..) polakow nad innymi narodowosciami, a juz szczegolnie nie cierpie wypinania dupy na inne narodu, o ktorych najczesciej guzik sie wie nie czuje sie patriotka, nie jestem dumna, ze tu wlasnie mieszkam, potrafie jednak docenic plusy , ale i mowic o minusach , niekoniecznie dowartosciowujac sie poprzez pograzanie i szkalowanie innych moze nie zauwazasz, ze tu i teraz jest dokladnie to wszystko co wyliczylas zastanawiajace, prawda?..

Gość katis
twoj problem... masz racje. lisiczkaaa... Ja mieszkam we Francji, nikomu dupy nie lize, kultura jakas jest, bo nie dopuszczaja do rzadu takich dupkow, jak Polacy; Kazdy narod ma swoje plusy i minusy (nie bede wyliczac tych "naszych"), a krytykuja tylko ci, ktorzy nie znaja... Co powiesz na pijanstwo i zlodziejstwo, ktore daje piekny obraz "naszego kraju", za granica? Tak to jest podac komus reke, to ci ja odgryza...