Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana lebioda

s . . . . Dentysna i inne przyjemnosci . . . . s

Polecane posty

Wlasnie wrocilam od dentystki i NIE CZUJE ust!!! Pytanie nr 1. : wie ktos ile takie napuchniecie schodzi??? / biorac pod uwage podwojna dawke znieczulenia bo ze mna bylo kiepsko (wyłam na caly gabinet!). Pytanie nr 2 : dostalam lekarstwo ktore powinnam miec w zebie 2 miesiace (ma mi zmineralizowac). Zamontowala mi je pol godziny temu a mi sie strasznie chce pic ..z tego calego stresu i nerwow zapomnialam zapytac po jakim czasie moge sobie zrobic herbate (wiem ze dzisiaj nie wolno mi jesc tą stroną).Wiec.. czy moge ?? Czy powinnam odczekac z 2-3h zeby sie napic cos cieplego?? pLeAse HELLp !!

a czekaj juz doczytałam , przepraszam. Wiesz mi po czymś takim to bolało dwa dni, ale nie chce straszyć- najczęściej przechodzi po pierwszej nocy:) weź coś silnego przeciwbólowego np. Ibuprom max i lulu :)

dziekuje slicznie!!! :* facet mnie straszyl ze nie zniknie do jutra ale znika coraz szybciej i za godzine mysle ze juz nie bede miec sladu po opuchnieciu:D :D :D

Gość lebioda stress again
No wiec no wiec dala mi to lekarstwo i powiedziala ze jak do kilku dni bedzie bolalo to mi zatruje.. ...i sie zastanawiam jaki to ma byc bol???? M oj prog bolu jest dosyc wysoki,jakos znosze wszystko - do tej pory mialam wiercenia bez znieczulenia i raz kanalowe..tez bez znieczulenia .Sama nie wierze ze to przezylam. Dentystka pytala czy mnie ten zab zaprochnicowany bolal a ja odparlam ze nie (no moze troszeczke..) a ona sie zdziwila ze taka dziura MUSIALA bolec!!! I nie wiem teraz..jaki to jest ten bol ...jaki on ma byc ..czy "swedzacy w srodku" czy jakis delikatny w okolicach policzka ,skroni (dziura jest miedzy gorna 3 i 4 ).