Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UNIDOXXXX

UNIDOX - kto stosował?

Polecane posty

Gość UNIDOXXXX

Jakie efekty?

Gość ggggggggg
dziala:)po miesiacu jzu jest fajnie ,ale trzeba ograniczac slodycze , psuja cere ,po odstawieniu wraca tak po pol roku, schudlam po nim wkoncu to antybiotyk i nie chce sie po nim jesc

Gość UNIDOXXX
a ile czasu brałaś?

Gość UNIDOXXX
a jak będę sobie piła Kubusia i zieloną herbatkę to to mi pomoże również czy jakoś nie będzie sprzyjało temu antybiotykowi?

Gość ggggggggg
dosc dlugo prawie rok, ale jest to antybiotyk stosowany np do leczenia zapalenia oskrzeli nie chcialam watroby obciazac,zielona herbata jak najbardziej kubus tez nie zaszkodzi ,ja wiem ze np zabojstwem dla mojej cery jest chalwa albo chipy jedno i drugie uwielbiam oczywiscie:)

Gość UNIDOXXX
ale tak rok bez przerwy?

zazywaj zgodnie z zaleceniem lekarza,nie pij zadnych kubusiow ,wystarczy jak przed kazda dawka wezmiesz cos oslonowego np.trillac lub zwykly jogurt naturalny by lek nie zniszczyl zoladka i bedzie ok.

Gość UNIDOXXX
a dlaczego mam nie pić kubusiów? mamłaną karnacje po nich....

alez nie, mozesz pic ,chcialam tylko pdkreslic ze w czasie kuracji antyb, wazne jest zazywanie czegos oslonowego zeby nie zniszczyc zoladka.a kubus jako cos pysznego i zdrowego;czemu nie... zycze zdrowka.

Gość UNIDOXXX
aaaa no to ok :) Dzięk :) A zielona herbatka tak ogólnie jak mi wypłucze toksyny z organizmu to wypryski też się zmniejsza?

zielona herbatka doskonale pozbywa sie toksyn,jednak jezeli moge cos zasugerowac ,to z tego co wiem to na wyoryski dobry jest tez bratek ,bo herbatka ziel na wypryski,to chyba nie bardzo

Gość UNIDOXXX
a bratek też pozbywa sie toksyn?

nie,on dziala wlasnie na wypryski.ziel herbat oczyszcza z toksyn,lecz wypryski to problemy ze skora raczej,na to ci ziel herb nie pomoze

Gość UNIDOXXX
a mogę pić i to i to?

mozesz,ale raczej jak zakonczysz antybiotyk.masz jakies powazne problemy z tymi wypryskami,czy tylko sporadycznie cos ci \'wyskoczy\'?

Gość UNIDOXXX
tak tragicznie nie jest, nasila się przed okresem powstają blizyny i nie ma takiego dnia kiedy miałabym gładką cere....

Mi Unidox nie pomógł niestety, ale może to ze względu na to, że mój trądzik był ciężkawej postaci?

wiem,ze na ciezsza postac tradzika mozna zazywac lek \'diana35\' chociaz jest to lek antykoncepcyjny,to podobno lekarze przepisuja go na tradzik takze.ale ja nie stosowalam,wiem to tylko z opowiesci...

Gość UNIDOXXX
ja z opowieści wiem, że po odstawieniu diane trądzik wraca ze zdwojoną siłą.... ale nie wiem, też nie stostowałam....

unidox bardzo pomogl mojemu synowi bral kilka miesiecy porawa znacznaa w drugim seconie bral tetracykline i pewnie teraz dalej bedzie...diane jest strasznie niebezpiecznym lekiem starej generacji zarowno tradzik jak i hirsutyzm wraca ze zdwojana sila ,ale niekyorzy chwala efekty

Gość ggggggggggggggggggggggggggg
to straszne ale diane tez stosowalam:P tradzik wrocil ale duzo mniejszy,zreszta sprobuj i zobacz jak ci bedzie sluzyc,ja walcze ztym od 7 lat i chyba bylo to bezsensu widze ze schodzi on teraz sam widocznie wiek hormony itp