Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa

STUDNIOWKA tuz tuz!!!! czas rozgladnac sie za sukienkami

Polecane posty

hej dziewczyny moze znacie jakies stronki z ladnymi sukienkami na bal maturalny jezeli tak bardzo prosilabym o linki :) u mnie zdecydowanie odpadaja spodnice z gorsetami wogole mi sie nie podobaja , zastanawiam sie jakbym wygladala w takiej rozkloszowanej sukience ale do KOLAN, moze macie jakies zdiecia pozdrawiam:):)

Gość ja pindoleeeeeeeeee
:o Do studniówki masz pustaku jeszcze ze 4 miesiące albo dłużej, więc goń się:o🖐️ Lepiej się za ksiązki zabierz, bo niedługo matura.

pustak wypowiedzial sie przede mna! do studniowki zostaly ponad 3 miesiace wiec naucz sie liczyc a nawet gdyby zostalo pol roku to to i tak nie przeszkadza w przegladaniu sukienek

Gość a to ja
bal maturalny i studniówka to nie to samo

Gość o matko matko
studniówka jest w styczniu, więc zoastały: październik, listopad, grudzień i styczeń jeszcze prawie cały, ergo----> przestańcie pierdolic o kiecach a weźcie się do nauki. Kupienie kiecki to żaden problem- bierzesz kasę, idziesz do sklepu, spędzasz tam 2-3 godziny (jeżeli to wielkie centrum handlowe), wybierasz, co się podoba, mierzysz, decydujesz się i po probelmie:o Po co dyskutowac o tym 4 miesiące???:O Nie masz w życiu ważniejszych problemów???? Może weź się za kasiążki, bo jak juz wywioza Giertyszka na gnoju ze wsi, to się okaże, ze na amnestię maturalną juz się nie załapiesz...:o🖐️

no bo mieszkam w malym miescie i mam jeden sklep z sukienkami wogole nie wiem jakie sa kiecki w wielkich centrach handlowych dlatego prosilam o jakies linki bo nie oplaca mi sie jechac 120 km tylko po to zeby poogladac, aha jezeli nie macie zamaiaru pomoc mi w jakis sposob to nie zasmiecajcie mi topiku , z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość autorka tego wątku
Ale wklejanie lionków jest bez sensu:o Przecież i tak nie znajdziesz w sklepach tego, co ci ktos wklei z netu:o Pojedź sobie po nowym roku do jakiegoś większego miasta. W każdym centrum handlowym będą wyprzedaże sukienek po sylwestrze i już. Wybierzesz coś i po sprawie. A tak- co z tego, ze ktoś ci coś wklei? Myslisz, że znajdziesz taką samą czy nawet podobna kieckę w jakimś sklepie? No i gdzie?

Gość autorka tego wątku
Aha, ja proponuję sklep Hexeline, jest np. w Galerii Mokotów. Odiwedź ich stronę www. Mają piękne i naprawdę eleganckie sukienki. Ja sobie tam właśnie kupiłam na studniówkę i jestem do tej pory bardzo, bardzo zadowolona:)

Gość A ja mówie
Olać studniówke - poszłam na ten szit i to była najgorsza decyzja w moim życiu, wywaliłam kase i czas w błoto :O