Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kIki_miki_

pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość kIki_miki_

mam problem!od tego miesiaca zaczelam brac tabletki wczoraj byl to moj trzeci dzien brania i zaszalelismy sobie z moim miskiem a dzis rano zarzylam 4 tabletke i jakies 3,5 godziny po zzarzyciu mailam biegunke czy moge zajsc w ciaze i czy musze dodtakowo sie zabezpieczac przez kolejny tydzien.wiem ze tabletka wchalnia sie 4 godziny wiec czy te pol godziny ma jakies znaczenie????oap pliss

Gość kIki_miki_
nikt mi nie pomoze??????????????dziewczyny jak mysliscie??????

Gość nikisiala
w ciazy napewno nie jestes !!! ja tez tak nie raz bralam pigulki jak Ty napisalas powyzej i nic sie nie dzialo a byc moze biegunka byla przyczyna zupelnie czegos innego...Takze nie ma obaw ..

a ile trwała ta biegunka? zeby tabletka się nie wchłoneła i mogła nie zadziałać musiałaby to byc naprawdę dłuuuga i ostra biegunka, taka, która zupełnie przeczyszcza organizm. jakaś lekka nie powoduje "zagrożenia" :)

Gość klki_miki_
dziki za odp troszke mnie uspokoilyscie,przepraszam ze od razu nie odpisalam ale nie moglam,a jesli chodzi o odp na drugie pytanie to nie byla dluga poprastu cos zjadalm i tak wyszlo,ale ze dopiero zaczynam z tabletkami zaczelam sie obawiac ze przez to mogla sie nie wchlonac,czyli jak rozumie z twojej wypowiedzi Desire to nie musze sie zabezpieczac przez ten tydzien???bede wdzieczna jeszce za ta odpowiedz:*:*

Gość klki_miki_
mam jeszcze pytanko do Nikisial,o co dokladnie ci chodzi ze bralas tabletki tak jak ja????ja obawiam sie ze moge byc w ciazy przez to ze jezeli tabletka by sie nie wchlonela a wczoraj kochalam sie to moze dojsc do zaplodnienia bo dzis ona nie bedzie dzialac bo nie minelo 4 godz od zazycia.dodam jeszcze ze biegunka wywolana zostala przez to ze zjadalm cos co mi zaszkodzilo, byla to jednorazowa biegunka ze tak powiem;p he sorki ze tak gledze ale troche sie jeszcze obawiam wiec jak byscie dziewczyny jeszcze raz tu zagladnely to bede wdzieczna za odp