Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁORGIANIZATOR

A MOŻE ORGIETKĘ ZORGANIZUJEMY ??

Polecane posty

Gość ŁORGIANIZATOR

SPOTKAMY SIE GDZIES W JAKIMŚ KLUBIE. ZAJMIEMY CAŁY, NACHLAMY SIE WÓDY, WINA I BROWARA I BEDZIEMY SIE SEKSIC DO SAMEGO RANA. CO WY NA TO ??

Gość ŁORGIANIZATOR
NIE NO, ALE TAK SZCZERZE TO MOGŁOBY WYPALIĆ. SKORO WSZYSCY TU TACY JAK WIDZĘ (moze nie wszyscy-bez obrazy), CZYTAM : -JESTEM NIEDOPIESZCZONA, SZUKAM 30 LATKI ITP. TO DLACZEGO NIE MOZEMY SI E SKRZYKNĄĆ KTÓREJŚ SOBOTY W JAKIMŚ KLUBIKU I ZORGANIZOWAĆ SEX PARTY. NIE DOŚĆ, ŻE BYŁOBY WESOŁO TO JESZCZE SPORO OSÓB SPOZA KAFETERKI MOGŁOBY DOŁĄCZYĆ. NIE NO TAK NA POWAŻNIE. CZY POMYSŁ JEST PORONIONY, CZY NIEZŁY ??

Gość pomysła
masz dobrego i pewnie podzieli los wielu fajnych i niezrealizowanych pomysłów

Gość pomysła
na sto.. jąco też można

Gość ŁORGIANIZATOR
przedłurzacz orgazmów---CO MASZ NA MYSLI PISZĄC, ŻE KLUBIK JEST ?? COŚ PRZEOCZYŁEM ?? NIEWAŻNE. MOZE USTALMY DATĘ, JAKĄŚ KONKRETNĄ, MIEJSCE- TU POPROSZĘ O POMOC przedłurzacz orgazmów , JAKIS CHARAKTERYSTYCZNY ELEMENT ROZPOZNAWCZY I ZOBACZYMY CO DALEJ. KTO ZA ??

Gość cylinder
to ja chce po krzeslem .

Gość to ten topik
to nie chodzi o to ze sa mocni na forum ale moze po prostru sa wierni jedenmu partnerowi...i robia te wszystkie rzeczy tylko z nim :P

Gość ŁORGIANIZATOR
TAAAA......POWAGA JEST TU OBCA. ROZUMIEM. WERSALIKI-CHMMMMM-CHCIAŁEM BYC GRZECZNY I MIŁY. JESTEM JAKI JESTEM CHOCIAZ NIE JESTEM MICHAŁEM W. KURDE-CHETNIE BYM ZORGANIZOWAŁ COS TAKIEGO, ALBO CHOCIAŻ WZIĄŁ BYM UDZIAŁ. JESTEM SEKSOHOLIKIEM I KOCHAM TO NAD WSZYSTKO. WIDZĘ, ŻE PO PIERWSZE NIMFOMANKI NIE ISTNIEJĄ, PO DRUGIE MY FACECI NIGDY NIE ZROZUMIEMY KOBIET. O RANY-PO CO ŻYĆ ?? ŻYCIE KRÓTKIE-TRZEBA BRAĆ JAK NAJWIECEJ I W MIARE MOŻLIWOŚCI JAK NAJWIECEJ DAWAĆ. NIESTETY- NIE TU I NIE W TYM ŻYCIU. SZKUODA

Gość ŁORGIANIZATOR
PROSZĘ O POPRAWIENIE, JEŻELI COŚ ŹLE ROBIĘ. CHCE TU ZAISTNIEC W JAKIS SPOSÓB I KAŻDA DOBRA RADA JEST PRZYDATNA. Z GÓRY (ZE STOŁU) I Z DOŁU (Z KRZESŁA) DZIEKUJĘ.

NO DOBRA. KILKA PYTAŃ. ROZUMIEM, ŻE I TY MUSZTARDKO I ZNUDZONA JESTEŚCIE ZAINTERESOWANE SPOTKANIEM I JESTEŚCIE CUDOWNYMI KOBIETAMI ?( dziobanko numer jeden) przedłurzacz orgazmów TO PRAWDOPODOBNIE SUPER FACET (tak dziobię po raz wtóry). CZY NAPRAWDĘ MYSLICIE O TAKIM SPOTKANIU POWAŻNIE, CZY ROBICIE SOBIE JAJA ??

A nie mozna było tak od razu. Chciałem w ten sposób zainteresować wieksząilość osób. Widocznie kiepski to był pomysł. Przepraszam za wszystko co złe i proszę o kolejne nauki. Pozdrawiam WAS wszystkich i bardzo dziekuję za pomoc. Czekam jednak na chętnych, którzy wzieli by udział w takiej orgietce. Pozdro.

Gość do łorganizatora
twoj projekt to utopia tym bardziej jesli uaktywnila sie musztarda ktora nie dosc ze stara, to nawet swoich zdjec nie wysyla nie mowiac o realu....... tylko pisac umie zapomnij łogranizatorze ze na forum znajdziesz chetne i splyn z nurtem wisly ladnie.....

no wiem ale tymi kapitalikami to mnie zażyłaś to pytam o branżę :-D

Gość do do łorganizatora
dokładnie, tu masz rację - musztarda zdaje sobie sprawe z tego, ze jest stara i brzydka i nawet gdyby taka orgietka się zorganizowala to nikt by jej palcem nie tknal wiec, przyszla tu wszystko popsuc, zeby inny sie nie bawili za dobrze

Gość do łorganizatora
taaak a jak sie zaraz bedzie plula ze jej na tym nie zalezy, ze nie szuka nikogo bo ma wszystko, ze wiek to nie ma znaczenia itd a prawda jest taka, ze baba do wielu sie musi wtracic zeby zostawic tam swoje zdanie i zmusic wszystrkich do refleksji jacy sa niedoskonali i ciency, kiedy to ona musztarda jest doswiadczona i wszystkowiedzaca tak naprawde to zwykla czepialska gawedziarka i hooj z nia

ło matko! Musztarda jesteś jak Superstar - albo Cię kochają albo nienawidzą. Ale obojętnie przejśc obok nie można

do łorganizatora ---bez wzgledu na wiek, bez wzgledu na podejście, wydaje mi się, że z CIEBIE to jest kawał hooja. Jak widze obrażasz wszystkich i wszystko co ci sie nawinie. Stary-więcej szacunku, tym bardziej do starszych. Nie pozdrawiam tym razem.

a nie wolałbyś z trzema:P tylko ja nie wiem sama... mi by odpowiadało bardziej męskie towarzystwo