Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁORGIANIZATOR

A MOŻE ORGIETKĘ ZORGANIZUJEMY ??

Polecane posty

prawie -- ideał:P ja też wolę w pojedynkę tzn jeden na jeden a wy tu naprawdę orgię jakąs organizujecie i chcialabym i boję się:P

Nio tak, a mnie pomijacie. Rozumiem, jestem NEW i jeszcze nie macie zaufania. Nie ukrywam, ze przyłączyłbym sie z chęcią. Pomysł z zadaniem kłamu jest super. Zorganizujmy cos na poważnie. Moze nie od razu orgietka, ale na przykład samo spotkanie i pogadanie na żywca. Nie wiem, moze WY juz sie znacie i nie chcecie NOWYCH, ale ja bym sie chetnie zintegrował. :-D

Gość jesień średniowiecza
Tylko, ze kazdy tu z innej czesci Polski :o

Gość jesień średniowiecza
Wykosztuje sie na te samoloty, a tu nikt nie przyjdzie :o

Nio, czy to sie aby nie oznacza, że jednak NASZE spotkanie ma szanse na odbycie się ?? Super by było. Kilka osób widzę, że się dołącza. Im NAS więcej tym zabawa, bedzie lepsiejsza. Proszę o propozycje. Gdzie i kiedy?? Proszę jednak o wyrozumiałość i nie umawiać sie na jutro. Mogie nie dać rady. Moze tak na połowę października ??? Na kilka dni moge nie byc aktywny. Proszę jednak o mnie nie zapominać, jestem za. Zmieniam pracę i mogę mieć przez chwile ograniczony dostep do kompiuterka, ale potem to juz full wypass.

nie czytałem topiku ale mówie tylko zawiadomta mnie gdzie i kiedy a bede:-P

Gość STEFANISKOLEK
ODŚWIERZAM