Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gesty bialy sluz

jestem przy 1 opakowaniu Cilestu i mam duzo gestego bialego sluzu i siku chce mi

Polecane posty

Gość gesty bialy sluz

czesto. mial ktos tak?

ja też tak mam i też po Rigevidonie ;) tzn ten śluz bo sikam normalnie :D moj gin powiedzial, że wiekszosc uskarza sie na suchosc pochwy a kilka % ma wlasnie takie potopy sluzowe :D oczywiscie zbadal mnie pod katem cytologicznym aby sie upewnic ze to nie jakas grzybica ale wszystko wyszlo idealnie wiec taka nasza natura ale powiem Ci, że to duzo lepsze niz suchosc i bol przy kazdym stosunku p.s jestem po 19 opakowaniu :P :P :D :D

ja stosuję 1,5 roku i też na suchość pochwy się nie uskarżam, wręcz przeciwnie a jaki jest zapach sluzu u ciebie? mi ten bezpośrednio z pochwy jest bezwonny,ale jak znajdzie się na wkładce i poleży jakieś 4 godziny to ma nie za przyjemny zapach :/ w sumie nie dziwie się,,bakterie robią swoje,

ja tam swojego nie wącham ale pan ginekolog i owszem :D powiedział, że jesy bezwonny, o prawidłowym zabarwieniu i konstystencji a ja mu ufam więc sama już nie sprawdzam :D

Teoria --> po tabletkach antykoncepcyjnych może chcieć się częściej siusiu :)

Tzn. do autorki topiku kieruję powyższe zdanie, pomyliłam Was, dziewczyny, sorki :)