lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 29, 2006 negatywny ... i dalej zyje w stresie, ze moze jakis niedobry ... albo ja cos zle zrobilam. na tescie pisalo, ze po dluzszym okresie od zaplodnienia bez roznica jest porza o ktorej sie go robi. no wiec zrobilam z drugiego porannego moczu :/ chyba zwariuje. bo wciaz dziwnie sie czuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eloitka Napisano Wrzesień 29, 2006 jak bierzesz tab anty to czemus sie schizujesz?????moze masz skutki uboczne i powinnas zmienic tab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 29, 2006 sama nie wiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaasiiaaa Napisano Wrzesień 29, 2006 a robilas test z krwi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eloitka Napisano Wrzesień 29, 2006 tez mialam takie schizy jak Ty, czulam sie okropnie a bralam anty i myslalam ze to ciaza i zrobilam test krwi 17dni po stosunku i nie ma ciazy. i poprostu zmienilam tabletki na inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaasiiaaa Napisano Wrzesień 29, 2006 elokitak - a jaki mialas wynik z krwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eloitka Napisano Wrzesień 29, 2006 wyszlo mi mniej niz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach