Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mru mru

Przedawcy perfum na ALLEGRO

Polecane posty

no właśnie, czy jestescie w stanie polecic sprzedawcow, ktorzy maja oryginalne perfumy na allegro? czy w ogole jest sznasa na dostanie oryginału na tego typu serwisach internetowych? jesli macie jakis zaufanych, sprawdzonych allegrowiczow, u których same kupujecie, bardzo prosilabym o nicki, linki, cokolwiek :) pozdrawiam

Gość alice in chains...
??:D To moja ulubiona piosenka:)

owszem to alicja :) ale jestem pewna ze tan tekst slyszalam tez z ust jakiegos innego wykonawcy

Gość komentarze
prawdę Ci powiedzą:-) i oczywiście cena-nie może być za tanio, bo od razu wiadomo, że to jakiś szwindel

jezeli bede kupowac na allegro, to zwroce uwage dokladnie na to, o czym piszesz:) ale latwiej i (teoretycznie) pewniej by bylo, gdyby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore maja swoich hmm faworytow i sie nie zawiodly na danych allegrowiczu ;) ja za to moge podac u kogo zaopatruje sie w podkłady do twarzy :D

allegrowiczach mialo byc, te literowki mnie wykoncza, ze tez ta cholerna kafeteria nie przewidziala opcji EDYTUJ ;)

Gość jołki połki
na Allegro w dziale "perfumy" jest mnóstwo oszustów oferujących niby to oryginalne zapachy....to istna plaga dlatego JA...czasami bawię się tam w inspektora Kolombo:classic_cool: moja skromna osoba przyczyniła się już do zablokowania nie jednego konta z niby oryginalnymi pefrumami:-D oszustom mówimy stanowczo NIE!!!

Gość nie polecam
sprzedawcy siniar i pitter3, asiny oni maja podroby:(

dzieki w sumie taka wiedza tez jest przydatna, u kogo absolutnie nie kupowac zeby sie nie naciac..

Gość hihihihiihhihihiihih
perfumania ma super sprzedawce perfumy nir są tanie al kupuje juz długo

Gość polecam nie polecam
kolezanka kuplia od niejakiej siupsiupek i jest zachwycona perfumem mozna poczytac komentarze

Gość hihihihiihhihihiihih
sorki perfumania1 tak brzmi nick

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4569818 ja kupowałam u tego sprzedawcy. Zrobiłam to pierwszy raz, bo tak dużo mówi się o oszustach i podróbach, ale się nie zawiodłam, tester perfumek super, pachniał tak samo jak ten, który kuiłam wcześniej od znajomych po dwukrotnie wyższej cenie Aga