Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert73

juz nie wiem nic

Polecane posty

Gość Robert73

Mam teraz takiego schiza ze jestem najgorszy,nie do zycia ogolnie dupek.Tak jednak nigdy nie bylo.Tak z duzej mojej winy skonczyl sie zwiazek,ktory myslalem,ze bedzie wieczny.Nie daje rady jak gowniaz.Nie wiem juz zupelnie o co chodzi

Gość wszyscy to mamy
więc zafunduj sobie cos dla ciala dla ducha teatr kino albo siłownia basen wypad z przyjaciolmi etc albo samotny wypad w gory pooddychac zlota polska jesienią powodzenia i glowa do gory🌼

Gość Janske
Czy to przypadek? Nie wiem czy ty naprawde masz na imie Robert i czy te 73 to twoj rok urodzenia. Ja znalam takiego jednego tez Roberta i tez 73 rocznik. Mam z nim syna i 6 lat stracone. Nie wiem w czym tkwi problem w waszym imieniu czy , ze to taki rocznik. Ja moge tak opisac osobe o imieniu Robert: -zadufany egoista - cham -bez braku jakiegokolwiek szacunku dla innych - wieczny marzyciel -tak robic , zeby sie nie narobic ale pieniadze miec , i nie wazne jakim i czyim kosztem - i wiele wiele innych rzeczy , ale nie bede tu ooch opisywac bo juz mnie ponosi.

Gość dajmi swoj gg robert pogadamy

Gość Janske
I po co ja tu zagladalam? Wszystkie zle wspomnienia wrocily i teraz az mi lzy z nerwow leca. Nienawidze mezczyzn o imieniu Robert.

Gość nie histeryzuj
co ma imię do tego

Gość tak naprawde
wszyscy tacy sa bez wzgledu na imie:(

Gość Janske
Ja nie histeryzuje ale czasami jest tak , ze charakter pasuje do imienia.

Gość Janske
Anki sa przemadrzale. Goski sa egoistkami i materialistkami. Agaty sa nie powazne. Beaty nie potrafia podejmowac decyzji. Ewy mysla ze sa ksiezniczkami.

Gość dfgsdgsd
z tą niepoważnoscia Agat to sie zgadzam :D:D

Gość Janske
To sa moje opinie ale moze ty Robert nie jestes taki jak moj byly. Przepraszam , ze odrazu podsumowalam cie choc nie mialam zadnego prawa tego robic bo cie nie znam. Napewno masz swoj problem (jak wiekszosc tutaj) i chciales sie wygadac. No coz , powodzenia .