Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rany o rany o rany

moze juz jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość o rany o rany o rany

pomylilam z mezem okres bezplodny z plodnym i juz tydzien spoznia mi se okres... ehh... nie chcialabym, zeby poje pierwsze dziecko bylo nieplanowane - takie co sie pojawia i trzeba nagle zmieniac plany...

Gość Madzia 28
Nie martw się , ja staram się od 2 miesiecy po odstawienu tabletek i zajśćie w ciże nie jest takie proste - uwierz mi;-)

Gość beza1
Ciążą i dziecko nie planowanie, to ciąg niespodzianek. Teraz cię martwisz, ze możesz zajść, a kiedy będziesz chciała będziesz się martwiła, że nie możesz.

Gość Madzia 28
Masz święta racje beza1 .Ja przez 8 lat brałam tabletki.W końcu kiedy przyszedł ten odpowiedni dzień... miesiąc... a tu nic!

ciesz sie, widzisz jakie maja inne kobiety z zajsciem w ciaze, zobaczysz wszystko ulozy sie. dobrze ze ciaza trwa 9 miesiecy - to dlugi czas, zdazysz wszystko przemyslec i przygotowac sie

Gość Madzia 28
Popiera wypowiedz koleżanki ;-) Nic się nie mart tylko się ciesz ,że spotyka Cię takie wielkie szczęście;-)

Gość jesli miałaś regularne
miesiaczki, a zakładam, że tak, gdyż polegałaś na dniach płodnych i niepłodnych to myślę, że jest duże prawdopodobieństwo żebyś była w ciąży, ja właśnie w ten sposób jestem w 6 tygodniu, zrób test i głowa do góry!!Wszystko się ułoży!!

Gość lilka555
mam obawy ostatnia miesiaczka ktora mialam wydawala mi sie dziwna zabarwienie nie bylo czerwone a brazowe (wiem ze mozliwa jest miesiaczka do 4 miesiaca ciazyy)wczesniej razem z moim chlopakiem kochalismy sie pare razy bez zabezpieczenia (stosunek przerywany)jago sperna znalazla sie na moim brzuszku ale i rownierz na dloni ktora potem mnie piescil az dozosiagniecia orgazmu pochwowego nie wiem czy to sa objawy ciazy ale bola mnie plecy co najmiej jak bym je przesilila mam sucho w buzi i uczucie moze to glupie ale jak by mi ktos wbijal palca pare razy nie daleko zoladka (troche nizej) a najgorsze jest to ze moj brzuszek sie troszke powiekszyl i nie sadze zeby byl to przyrost wagi bo jem tyle ile zawsze moze z roznym apetytem ale mniej wiecej te same ilsci?? co WY o tym myslicie ?????? wizyte u ginekologa mam dopiero za 4 dni a boje sie i sama juz nie wiem co myslec czy to sa objawy ciazy?? pozdrawiam wszystkich i dziekuje za odpowiedzi czekam na nie.