Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jilcama

Jak zakończyć tę miłość?

Polecane posty

Po czterdziestce wreszcie poznałam mężczyznę z moich snów. Zakochaliśmy się w sobie jak para nastolatków. Były marzenia o wspólnej przyszłości. Jest żonaty. Gdy Go poznałam mówił o odejściu od żony, która zdradzała od dłuższego czasu. W domu był poniżany i źle traktowany. Marzył, że córki wyprowadzą się z Nim. Niestety, chcą być przy matce, która płacze, truje się i manipuluje dziećmi. To dobry człowiek więc postanowił zostać ale cały czas mówi, że mnie kocha i kiedyS będziemy razem. Jestem niecierpliwa, zachowuję się skandalicznie, nie potrafię sobie z tym poradzić. Postanowiłam zakończyć nasz związek i tutaj jest problem. Pracujemy razem. Nie mam szans na inną pracę. Szwankuje mi zdrowie i jestem po uszy zadłużona. Nie mogę rzucić tej pracy a pracujemy w jednym pokoju. Co robić?

Gość annkaa
Zachowuj sie spokojnie, wytlumacz mu ze nie moglas inaczej postapisc, ze lepiej wczesniej odejsc, kiedy tak nie boli, w koncu nie musisz byc ta druga, poszukaj innego, pokaz mu ze stac cie na to....

Gość jak najszybciej
Nie wierz mu. Slowa nic nie kosztują, powiedzieć można wszystko jeśli widzi się w tym dla siebie korzyści. Jemu jest tak dobrze. A dwie kobiety cierpią.

Dziękuję za wypowiedzi. Prawdę mówiąc miałam tę Jego żonę za potwora - zdradzała i poniżała takiego dobrego człowieka (to akurat jest prawdą bo sprawdziłam) lecz teraz kiedy wiem jak cierpi to może jednak Go kochała tylko popełniałą błędy.