Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wampir0

Co zrobić z żoną ????

Polecane posty

Gość Wampir0

Co mam zrobić z żoną która nie chce sie ze mna kochac ? Moja żona jest teraz w czwartym miesiącu ciąży i nie chce ze mna współżyć .Ciąża nie jest zagrożona. Przed zajściem w ciąże twierdziła że nie ma ochoty na sex przez tabletki , teraz jest w ciąży nic nie bierze poza witaminami i dalej nie chce .Jak ją namówić ? Nie chce iść na złe kobiety ale moja cierpliwość sie pomału kończy. Doradżcie co zrobić z tą jej oziębłością ???

mysle, ze po 6 m-cu to sie zmini tez mialem podobny proble a potem burza hormonow i kilka razy dziennie ale nie mam pojecia kazda kobieta innaczej reaguje

Gość Wampir0
Dzięki za próbe pocieszenia ale to jeszcze niecałe 2 miesiące , a moje pożądanie to co ? Patyk???

Gość pysznamuszelka
współczuję Ci bardzo ...:

Gość gość
Ja tez nie mam ostatnio ochoty na seks, no i co mam zrobic? Powiesic sie?:o Ja mysle, ze Twoja zona tez sie z tym meczy i ma wyrzuty sumienia, ale pomysl - co ona ma zrobic, skoro jej sie zwyczajnie nie chce kochac!? Wiesz, poczatkowe miesiace ciazy to raczej nie naleza do najprzyjemniejszych. Ona sie oswaja z nowa sytuacja, byc moze lapie jakies male doly, ze sie robi gruba i mniej atrakcyjna, boi sie nowej roli, pewnie zle sie czuje, bo to wszystko w niej rosnie, rozciaga sie, pewnie rzygac jej sie chce i nogi jej puchna:o Ja ja rozumiem, ze moze nie chciec jej sie seksu.

co masz zrobic:-O tez mi pytanie:-O jak kochasz to czekaj, mi to juz zajmuje 22 lat i zyje:) ale piore w reku czesto:-P

Gość gość
Moja babcia zawsze mawiala: \'Swiat stoi na piździe i penisem jest podparty\':o Kurde, jak czytam to forum to dochodze do wniosku, ze to jednak prawda, wszedzie tylko ten seks i seks. Jak nie ma seksumiesiac bo kobiecie spadlo libido z jakis przyczyn to juz wielki raban i tragedia. Wyluzuj! Dzidzie bedziesz mial, to najwieksze szczescie! Nie zepsuj tego idac na baby.

Gość gość
Bede, bo lubie, nic innego mi nie zostalo 😭

Gość Wampir0
to moze chociaż zastępczo mógłbym wylizać odbyt sąsadce z parteru? ona kiedys już mi to proponowała, a wiem że mają bidet w mieszkaniu więc pewnie tyłeczek ma czysty jak łza! co myślicie? tylko lizanie anusa - nic wiecej, nikt sie nie dowie!

Po pierwsze dziękuje podszywaczowi :) widze że nawet tutaj są gówniaże nie mający odwagi podpisać się pod tym co piszą .Wszystko oki ale tak już jest prawie od czterech lat a nie od miesiąca , a na ręcznym nie jeżdżę bo mnie ręce z roboty bolą.

ja to taka dobra bylam ze chodzac w ciazy ze swoja druga corka w ciagu 9 miesiecy kochalam sie tylko raz! no ale musielismy nieco uwazac bo zagrozenie bylo...

Gość kretyn____autor topicu
kochaj ją po prostu. co znaczy "cierpliwość się skończy". ona jest w CIĄŻY kretynie! może nie ma ochoty na sex i nie będzie miała jeszcze przez conajmniej 3 miesiące po porodzie. i co zdradzisz ją idioto?