Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnAnIAIa

lekki wasik... CO rObiC ?????????????

Polecane posty

Gość AnAnIAIa

osttanio zauwazylam ze mam lekki wasik, nie jest on widoczy z wiekszej odleglosci, ale z bliska juz TAK ;/// co robic, czym je usunac .. ???????/ blagam pomuzcieee

Gość hpolik0o
tym czy m golisz pachy;/

Gość oj ojjj
nie radze golic maszynka..przeciez to tylko pogorszy sprawe:(!!! sama mam tez sie z tym męcze i wyrywam pensetą ale !tylko te grubsze czarne! ,te jasne zostawiam:) gdybys zgolila wszystko to te jasne by odrosly jeszcze silniejsze..generalnie po zgoleniu by bylo paskudnie a tak to po jakims czasie wyrywania beda odrastac coraz slabsze i slabsze..

Gość oj ojjj
dodam ze jestem bardzo ladna dziewczyna i nikt by nie pomyslal ze mam wasika hehe:D nie ma to jak dobrze sie maskowac!!! wkoncu NIKT NIE JEST IDEALNY :D :D :D

Gość i pocałuj sie z chłopakiem na
drugi dzień jak Ci taka szczecina odrośnie. Sa 2 skuteczne metody, taki płyn "wykańczający" włoski na twarzy Sally Hansen lub usuniecie ciepłym woskiem u kosmetyczki, sekunda bólu i spokój na 4 tygodnie, po kilku zabiegach są juz tak słabe, że prawie ich nie widać i za każdym razem odrastaja coraz wolniej. Po samym zabiegu przez pare dni pojawiac sie moga drobniuteńkie krostki, ale nie tak widoczne jak nieszczesny wasik.

Gość oj ojjj
mi po wyrywaniu odrastaja bardzo wolno i nic nie kluje:D :D :D nie ma "szczeciny" jak po goleniu na p*ci. ja tam nie marudze zabardzo..poprostu sobie siadam wieczorem i jak skoncze to odrazu reguluje brwi i jest OK.

Gość madzia.kocham
ja tez mam taki problem ale walcze z tym od pewnego czasu kiedys farbowalam go rozjasniaczem lub woda utlniona ale teraz stosuje wosk ide do salonu kosmetycznego raz dwa i po wasiku za 5 zl !!! naj lepiej robic to po szkole czy po pracy poniewaz zostaje lekkie zaczerwienienie