Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona natallllkkaaa

Tipsy na obgryzione paznokcie??

Polecane posty

Gość Zrozpaczona natallllkkaaa

Witajcie, niestety glupi nawyk, moje paznokcie sa krotkie, marze o dlugich paznokciach ale nie dam rady zapuscic, jedna kosmetyczka powiedziala ze nie da rady nic na nie przykleic... Czy sa jakies sposoby. Nie chce miec szponow, lekko za opuszke wystarczy. Czy cos sie da z tym zrobic??/

Gość krwawa_ mary_
cięzko jest cos stwierdzic jak sie nie widzi pazurków ale mysle ze nawet na bardo obgryzionych pazurkach mozna zrobic tipsy..albo przedłuzyc zelem...

Dobra stylistka zrobi na pewno. Na poczatek lekko przedłuzy Twój paznokiec akryle, a później może przykljac tips.

Na obgryzione paznokcie poprostu przykleja sie Tips a potem naklada zel. Nie rob nigdy tego akrylem bo zniszczysz sobie totalnie paznokcie...wiem bo sama obgryzalam paznokcie i dlatego zakladalam sobie tipsy...rewelacja. A teraz jestem w szkole kosmetycznej i wiem cos na ten temat.

Ja mam na sprzedanie taqni zestaw wraz z maszynka do pedicure i manicure.Zamykam salon 1 x liquid 100 ml, płyn do akrylu - monomer, zapobiega żółnięciu tipsa, idealnie łączy akryl 1 x akryl kolor 2g- 1 x akryl kolor 2g-ROZNE KOLORY 1 x akryl kolor 2g- 1 x klej 7,5 g z pędzelkiem, idealny do poklejania szybkoschnący 1 x AKRYL KLAR 30 g. 1 x AKRYL ROSE 30 g. 1 x AKRYL WHITE 30 g. 1 x tipsy w pudelku 100 sztuk , sortowane po 10 szt z kazdego rozmiaru, tipsy naturalne, super jakość, nie łamią się 1 x gilotyna profesjonalna chromowana stal niemiecka nierdzewna Roznego rodzaju pilniki 1 x cleaner 200ml- odtłuszczacz do przemywania płytki i masy gelowej Pędzelek #2 - specjalistyczny do zdobień 1 x pedzelek nr 6 idealny do AKRYLU naturalny włos 1 x primer 10ml - na naturalny paznokiec podklad pod akryl - daje idealna przyczepność- wytrawiacz 1 x waciki w rolce 250 sztuk bezpylowe 3 x patyczki z drzewa pomarańczowego 5 x hologramy, rozne wzory i kolory 1 x karuzela ze wzorami w srodku kolczyk zloty księżyc 2 x blok bialy polerski idealny do polerowania paznokci niezbedny do tipsow 1 x 100 sztuk szablony w rolce okrągłe idealne dopasowane do paznokcia, bardzo mocny klej 1 x blok czarno fioletowy idealny do scierania akrylu 60/100 trzystronny ] Cena do negocjacji Emilia Prośniewska do tego place za wysylke czyli nie doplaca mi pani kwoty za wysylkee.i do tego dodaje plytke z kursem i ksero na temat pielegnacji. 6116532 to moje gg mail:alime3@o2.pl

Gość ktoria33
nawet na mega obgryzionych da sie zrobic paznokcie np zelowe bez problemów robi sie zaczepke i przedłuza na formie nie klei sie raczej tipsa jezeli sa tak wygryzione te paznokcie ze opuszek wystaje ponad płytke paznokcia hmmmmm takze idz do jakiejs stylistki i powiedz ze chcesz na formie i basta jak sie bedzie zastanawiała jak ma to zrobic to powiedz ze ma zrobic najpierw zaczepke

Gość martynusia
Ja obgryzam paznokcie od... i mam dł 7 mm. Czy da się na nich założyć tipsy? Proszę o szybkie odpowiedzi :) :) :) ThX:)