Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu pomóc

Pęknięcia w miejscu intymnym mojego faceta..

Polecane posty

Gość jak mu pomóc

Na penisie mojego faceta pojawiły się ranki otwarte.. takie jakby pęknięcia skóry.. powierznia skóry jest taka wysuszona.. gdy poszedł do apteki po jakas maść pan stwierdził że nie mają nic na to:/ no i nie wiem jakmożna mu pomóc???

Gość Amatorka Kwaśnych Jabłek
Najwyższy czas udac się do lekarza..I nie pisze tego ze złośliwością. I wypadało by zadac pytanie twojemu facetowi, czy był Ci wierny???

Gość kto jak kto...
Do lekarza zaprowadzić! :o

Gość jak mu pomóc
był mi iwerny o to się nie martwie:) Ale dzięki za komentarze:) też tak myśle że trzeba iśc do lekarza.. ale on się wstydzi:/ ehh.. faceci są jak dzieci.. a może jest jakaś maśc do okolicintymnych dl a Panów.. jakaś nawilżająca czy coś....

Gość ewqa2
Prawdopodobnie grzybica,konieczny wymaz i leczenie.

Gość Amatorka Kwaśnych Jabłek
nie ma tak łatwo, z tym to tylko do lekarza. Nie wiadomo co to jest, a przecież ty też mozesz się zarazic :(

Oj! Nie leczyć miejsc intymnych na własną rękę, bo można doprowadzic do jakiegoś ostrego stanu zapalnego!!!! Powiedz mu, zeby nie zachowywał sie jak dzieciak, tylko poszedł do lekarza i już. Zagroź, ze moze mu się potencja cofnąć przez takie zaniedbanie - taki argument działa czasami ;-) ;-) ;-)

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
Haaa jak nie pojdziecie do lekarza, to mu ptaszek odpadnie

Gość jak mu pomóc
jeszcze jakieś ciekawe pomysły......

Gość jak mu pomóc
Figazmakiem dziękuje Ci9 bardzo:) i wszytskim innym za poważne odpowiedzi:) Pozdrawiam

Gość Wouter
Dwaj koledzy dawno sie nie widzieli , bo jeden wyjechal na safarii. Po powrocie z safarii umawiaja sie na piwo. Ico opowiadaj.Zlapales cos? Tak syfa! I zmiescil sie do klatki?

Gość doCtor_know
zapomniałem dodać ze trzeba chuchać na okład co 15 minut. to JEST BARDZO poważna porada. normalnie bym za to skasował 50 zeta ale tobie poradze po gratisie

Gość no nie wiem czy byl
ci taki wierny?to objaw jednej z chorob wenerycznych. wiem bo dzieki temu dowiedzialam sie ze moj facet regularnie korzysta ze swoimi durnymi kolezkami z uslug prostytutek (orgii sie im qrwa zachcialo) leczylam sie 2 miesiace...mam nadzieje ze tacy faceci zostana impotentami!!!!!!!!!!!!!

smiech smiechem ale np na rany ropienei dobra jest masc szalwiowa, wiec taki wywar moze byc dobry z szalwii , masc kupisz na allegro np ma uzytkownik ca-mils

hej! pisze to bo moj chlopak rok temu mial ten sam problem. nadwyrezyl wiazadelko ono peklo i leciala krew. os tosunku nie bylo mowy ani tez o zadnych igraszkach, zeby bidny sie nie naprezal. wyslalam go do lekarza, dostal jakas masc i amstynencje od sexu na jakis czas. do dzis uwazamy. do lekarza raz dwa !!!

Gość wierny to on nie był
albo grzybica albo opryszczka inymna albo ewentualnie sam ze sobą się intensywnie zabawiał tak czy siak powinien iść z tym do dermatologa-wenerologa