Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

kto ze szczecina lapka w gore !!!!!!

Polecane posty

no niestety juz prawie zima a co do naszego spotkania nie udalo mi sie ale i tak juz nie aktualne zwiazek zakonczony i nie ma juz o co pytac niestety:(

ooo kurcze!!!!! baardzo mi przykro....ale nie przejmuj sie ..widocznie nie byl ci pisany ...a w ramach pocieszenia tez sie mozemy spotkac...ja jestem otwarta....jesli bedziesz miala ochote to daj znac....pozdrawiam cieplutko...glowa do gory! tego kwiatu to pol swiatu!

no nieby tak ale skomplikowane to bylo bardzo dlatego chcialam sie kogos poradzic ale juz nie ma sensu. opowiem jak sie spotkamy jeszcze troche czasu mi zostalo bo nie dlugo ide do pracy na dwie zmiany wiec wtedy bede bardziej zajeta podam ci swoje gg by bylo latwiej sie zgadac apropos spotkania 7868811

Gość Kicior
ja często bywam w szczecinie, ale widzę, że na kafe mało ludzi z tego miasta. Ludziska wpisujcie swój wiek (niekoniecznie:) ) i gdzie spędzacie czas wolny w szczecinie

wczoraj odwiedzilam Brame..czyli Brame krolewska .....no niby fajnie...atmosferka niezla bo ludzi sporo...ale ten dym papierosowy...o matko mozna sie udusic....

Gość uuuuuuuuuuppppppppppp

Gość Rodzerr
ja a co?

Gość ekleerka
witam