Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Septa

Dobry Ginekolog kobieta Rzeszów

Polecane posty

Gość Septa

Jeśli znacie dobre panie ginekolog w Rzeszowie podajcie namiary, dobrze byłoby gdyby przyjmowały nie tylko prywatnie, a jesli znacie takie co tylko przyjmuja prywatnie podajcie ceny wizyty.Dzieki wszystkim za konkretne odpowiedzi!:)

Gość magdalenka25
dr. Zimny0Stachyra bardzo mila przyjmuje panstwowo w budynku Zusu wchodzi sie od drugiej strony tam jest przychodnia, bardzo mila

Gość akszea
Także chciałabym się dowiedziec gdzie przyjmuje prywatnie jakaś miła , znająca się na rzeczy pani doktor ginekolog w Rzeszowie i jaka jest cena wizyty??? o jakieś namiary poproszę...nie chodzi mi o żadne prowadzenie ciąży itp. tylko pierwsza wizyta-badanie-coś na bardzo bolesne miesiączki-przepisanie tabletek i tego typu rzeczy, będę bardzo wdzięczna za informacje bo już nie wiem gdzie mam szukac namiarów :/

Gość akszea
Także chciałabym się dowiedziec gdzie przyjmuje prywatnie jakaś miła , znająca się na rzeczy pani doktor ginekolog w Rzeszowie i jaka jest cena wizyty??? o jakieś namiary poproszę...nie chodzi mi o żadne prowadzenie ciąży itp. tylko pierwsza wizyta-badanie-coś na bardzo bolesne miesiączki-przepisanie tabletek i tego typu rzeczy, będę bardzo wdzięczna za informacje bo już nie wiem gdzie mam szukac namiarów :/

Gość upp

Gość llllllll
czy ktos byl u dr moniki dobrowlskiej-kwiatek lub olompii mora-janiszewska? przyjmuja w medylu na lisa kuli??? piszcie prosze

Gość magdziak224
polecam Andrzeja Bielówkę, przyjmuje w Asklepiosie w rzeszowie.wizyta 50 zł.rzeczowy facet, świetny specjalista.wiem ze na kasę przyjmuje ale w przeworsku.

Gość moooooooooońka
dziewczyny polecam Sabinę Kluza,przyjmuje w tej nowej przychodni na Podpromiu i w Medikorze!Rewelacyjna,miła,wizyta u niej nie kojarzy się z wizytą u gina>Za wizytę,USG i pobranie cytologii bierze 100 zł.Polecam!!!!!!!!!!!!!

Gość gdzie kto jak
moońka - a czy Ona przyjmuje tylko prywatnie? ile mniej więcej trzeba czekac na wizytę?? Dziewczyny pisze jeśli ktoś jest z Rzeszowa - chodzi mi o kogoś kto wyleczy stany zapalne,kto się na tym zna,i nie będzie robic problemu jeśli chodzi o różne badania itp......bo ja już nie wiem:(

Gość moooooooooońka
pisałam wcześniej o dr sabinie kluz i wiecie co sama nie wiem co o nij sądzić,na pierwszej wizycie wywarła na mnie dobre wrażenie-delikatna,miła,niedroga(100zł za wszystkie badania)ale ostatnio byłam bo wyszło mi zapalenie z cytologii,pani dr zabrała się od razu za wypisywanie recepty,nie chciała słuchać,że ja już brałam wcześniej leki,które sama mi zapisała,powiedziała,że później musimy powtorzyć cytologię i za samo wypisanie recepty zainkasowała...też 100zł!!!!!!!!!to oni nie mają zróżnicowanych cen???napiszcie czy rzeczywiście warto do niej chodzić bo ja już sama nie wiem czy ona przypadkiem nie jest z tych co po prostu bardzo lubią kesz!!!!!!!!!!!!!!!