Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjakjak

brak motywacji do czegokolwiek

Polecane posty

Gość jakjakjak

Nie mogę się do niczego zmotywować, mam tu okropny bałagan, nic nie gotuję tylko wcinam niezdrowe rzeczy, w dodatku bardzo kaloroczne, a oststnio przytyłam i mam zamiar się odchudzać :-O w ogóle nic mnie nie cieszy, czuję się jakoś kiepsko (chyba od tego niezdrowego żarcia), mam wokół siebie ogólny rozgardiasz i nie mogę zdobyć się na jakieś uporządkowanie tego wszystkiego, dodam, że wcześniej taka nie byłam, trzymałam porządek i byłam bardzo szczupła tak dłużej być nie może, niech mnie ktoś opieprzy

Gość jakjakjak
tylko ja tak mam? co ze mnie za wyzrutek społeczny....

Gość asdes
masz faceta ?

Gość ja tez tak mam z tym że
nigdy nie trzymałam porządku i nigdy nie byłam szczupła :-)

zwyczajnie, za dobrze ci w życiu. Jakbyś musiała pracować, żyć z zegarkiem w ręku, dbać o zdrowie i wychowanie dziecka, a mąż żądałby obiadu z 3 dań na czas, czekało pranie, sprzątanie, zakupy, to przestałabyś się nad sobą użalać i wzięła za robotę. Lenistwo i jego próby usprawiedliwiania to okropne cechy. Więcej ambicji!

Gość hm- no coś w tym jest
Małylordzie. No ale okazuje sie,że i tak źle i tak niedobrze !!

Gość a może to jakaś
deprecha?

Gość jakjakjak
nie mam faceta, tzn jest ktoś, ale nie traktuje tego poważnie, bardzo rzadko się widujemy :-O

Gość jakjakjak
Mały lordzie dzięki za opieprzenie od jutra idę na dietę i posprzątam :)

Gość a ja nie
!!!!

Gość mam tak samo
zyje w balaganie, balagan w pokoju, balagan w domu, balagan w domu, balagan w zyciu. dieta moja to tez balagan. :( balagan i chaos

Gość jakjakjak
do mam tak samo to zacznij ze mną porządki :-) ja na pewno się wykończę, jeżeli nie wezmę się w garść trzeba być twardym a nie miętkim ;-)

Gość mam tak samo
jestem za! wezmy sie w garsc:) od jutra koniec z zupkami chinskimi i gazowanymi napojami koniec z balaganem-- odkladam ciuchy do szafy, nie beda sie pietrzyc na fotelu uporzadkuje swoje sprawy i zaczne myslec logicznie a nie na zywiol proponuje jeszcze zaczac uprawiac sport, ja sie decyduje na bieganie :) i koniec z piwem!

Gość zaćmienie
a z moich obserwacji wynika, że bałaganiarze są bardziej twórczy i na luzie :) jakjakjak --> też nie dbam o własciwą dietę, to co jem woła o pomstę do nieba ;) ale mimo tego jestem bardzo szczupła, bo nerwowa :p wszystko zaraz spalam :p moze to jakaś recepta ;)

Gość mam tak samo
tez jestem szczupla, tez nerwowa! moze to jest najlepsza dieta? :)

Gość jakjakjak
no to mamy plan! :-) ja nie jestem bardzo nerwowa i chyba jednak się na to nie piszę :-| postaram się wdrożyć jakieś zdrowe dożywianie w rozsądnych ilościach i muszę oddać trochę ciuchów na PCK to będzie mi łatwiej trzymać porządek (niestety dowarościowuję się czasem kupowaniem niepotrzebnej garderoby) ja będę ćwiczyć ze stroną mdeling.pl, kiedyś to robiłam i efekty były bardzo zadawalające :-)