Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeporadzcie3456

czy ktos z was doswiadczyl aby test ciazowy wyszedl falszywie dodatnio?

Polecane posty

Gość proszeporadzcie3456

od kilku dni mam lekkie krwawienie mimo ze okres przypada za ok 8 dni. wczesniej mialam infekcje leczona antybiotykami. poniewaz zle sie czulam /wymioty, omdlenia /zrobilam test ciazowy. wynik wyszedl dodatnio juz w pierwszej sekundzie. to samo dwa nastepne testy. martwie sie, czy krwawienie moze byc czyms normalnym czy moze oznaczac poronienie. czy trzy wyniki testu moga byc mylne, czy na dodatni wynik moze wplynac infekcja? prosze odpowiedzcie

Tu to chyba najlepiej byłoby sie jak najszybciej skonsultować z lekarzem

Gość proszeporadzcie3456
prosze odpowiadajcie. nie moge isc do lekarza bo przebywam na razie za granica i nie mam ubezpieczenia.w polsce bede za kilka tygodni. czy ktos z was mial podobna sytuacje? czy komus wyszly trzy testy potwierdzajace ciaze, krtorej w rzeczywistosci nie bylo?

Gość lalala mała taka
ej weź przestań...masz dostęp do netu to tez do telefonu, zadzwoń do lekarza, albo jedź do szpitala tam gdzie przebywasz.

Gość proszeporadzcie3456
do '''lala...'''nie prosze cie o rade jak mam dojechac do szpitala, bo zrobie to jak tylko bede mogla. pytam czy ktos mial podobny problem, to logiczne ze sie martwie. szkoda twojej energii na takie odpowiedzi.lepiej wejdz na forum gdzie bedziesz miala cos milego do powiedzenia

Gość kapslova
testy zwykle myla sie w druga strone - czyli nie wykazuja ciazy mimo, ze sie w nia zaszlo. 3 testy pozytywne... jak dla mnie sprawa jest jasna - ciaza.

Gość proszeporadzcie3456
czy ktos z was kiedys krwawil w ciazy? tak na prawde juz od dawna staramy sie o dziecko, wiec boje sie aby nic zlego nie oznaczalo to krwawienie. moze to glupie pytania z mojej strony, ale czuje sie taka przerazona