Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nektar

Bicie w czasie seksu

Polecane posty

Gość nektar

Pytanie do mezczyzn-dlaczego bijecie,klepiecie swoje partnerki w czasie seksu po posladkach? Co Was w tym podnieca i co to ma znaczyc? A Wasze partnerki - podoba sie im to?

Gość adgasdg
w sumei sam nie wiem :P to cyba przez ten dzwiek uderzajacej reki o pupcie :P ciezko powiedziec moze to jakies nasze zwierzece instynkty :P

Gość Magda... .
To chec dominacji nad kobietą, a poza tym tyłek fajnie faluje podczas klapsów co równiez sie facetom podoba

Uwielbiam dostawać klapsy, uwielbiam delkatne gryzienie i silne trzymanie podczas sexu, pieszczot. Oczywiście wszystko z rozsądkiem. Ale klapsy bardzo kręcą:)

Gość ginkaaaaaaa
ja tez to lubie, ale rzadko sie to zdarza - szkodaaa.A nie bede prosic o to faceta, bo wtedy bedzie to takie wymuszone przeze mnie a wole gdy wychodzi to z jego inicjatywy.

Pewnie, że trochę lub trochę bardziej biję, wszystko zależy... Mnie podniecają pośladki, więc opieka nad nimi w każdej formie jest mi bliska:classic_cool: Te klapsy to u mnie wynikają z podniecenia po prostu i swego rodzaju agresji, chęci dominacji. I tak, partnerkom raczej sie to podoba👄

moj ostanio tesh zaczoł tak robić ale bajer... na początku nie zczaiłam ale fajnie :) widziałam uśmiech na jego mince:)

Gość kachkola
Ty Real facet---ty chyba gej jestes, lubisz załadować w poślady, co :P

Gość kachkola
wiem, że ten podszywacz to ty real...co nie masz odwagi face to face :P

ja to uwielbiam...to takie perwersyjne odrobinke...no i mocne trzymanie za wlosy przy laseczce...mmmm...juz sie rozmarzylam ...to takie dzikie..

Gość kachkola
ja tam chętnie stanęłabym z tobą face to face i spiła nektar z twojego kutaska :-)

Gość nie lubię klapsów
co innego silniej przytrzymać albo lekko ugryźć, ale klapsy odpadają. raz mnie facet klepnął to mu odklepnęłam w twarz. jakoś mi się to wydało próbą upokorzenia.

Gość mnie bije po twarzy lekko
po posladkach i czasami przydusza :) Uwielbiam to :)

Gość ghghgh
E,po twarzy to nie...Ale mocno scisnac,przytrzymac za biodra,delikatnie ugryzc,mocno pocalowac,wepchnac jezyk do gardla,wbic paznokcie - to jest to co tygrysy lubia najbardziej :P

Gość nie lubię klapsów
siebie? masz dziwny punkt widzenia. oczywiscie, nie bylo to bicie z agresja, tylko klepniecie z udawanym oburzeniem i śmiechem. taki zart znaczacy, ze na klepanie odpowiem obrona.;)

Gość performance
ZGADZAM SIE! :D

Gość na co się zgadzasz

Gość najlepsze
w czasie seksu jest bicie konia :-)))))))))))))

To taka mala rada dla tych pan co to lubia dostac w tylek, no i ogolnie troche \"mocniejsze\" zachowania ... Ktoras z was napisala powyzej, ze lubi to ale nie chce facetowi o tym mowic bo .. cos tam .. To ja wam powiem tak, z wlasnego doswiadczenia ... Pewenie jest wiecej facetow takich jak ja, ktorzy dadza chetnie klapsa, albo dostarcza wam nawet duzo mocniejszch \"wrazen\" ale tylko .. jak wyraznie dacie znac ze tego chcecie. Bo nie mam ochoty tluc kobniety ktora tego nie chce, bo wtedy nie ma zabawy . ;) I nie wstydzcie sie mowic o tym jasno i wyraznie, bo takie male \"zboczonka\" sa dla facetow nezwykle podniecajace ;)

Gość Portugalilainen
Amen :)

Niestety, wasn\'t me kachkola podszywający się pod Ciebie:) Czyli co, seks analny = homoseksualizmowi?:o Czcesz face to face? To powiedz skąd jesteś. Uwierz, że jakbyś mnie poznała, to chciałabyś sprawdzić jakim to niby-gejem jestem:classic_cool:

Gość beverley
ja to lubie az do czerwonosci,lubie tez moje siniaki na nadgarstkach,podczas sexu az cala drze (niby ze strachu) podnieca mnie to kiedy mi rozkazuje w lozku

Gość dobry tekst
mnie klapsy nie kręcą.. za to mojego faceta baaaardzo.. kiedyś poddałam się zabawie, ale zaczęło mu odwalać, ciągał mnie za włosy i w ogole za bardzo sie wczuwał i robił sie agresywny:( wystraszyłam się go bo w stąpił w niego monster;/

Gość OstryMocny
Ja np bardzo lubię dawać klapsy mojej dziewczynce :) To bardzo podnieca a jeszcze bardziej gdy ona tego chcę... I gdy ładnie się w tedy uśmiecha.. Często daje jej mocniej w tyłeczek gdy widzę jak patrzy na jakiś faci z pożądaniem, w tedy to także podnieca. Bardzo to lubię. Mocniej w tyłek też dostała o de mnie nie raz (tzn. za karę). Była później już bardzo posłuszna i miła :)

Gość Rec1
Klapsy w pupe,jak najbardziej!:-)