Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żyłki

Mam ciało całe w żyłkach

Polecane posty

Gość Żyłki

Niedawno (parę miesięcy temu) nagle pojawiły się żyłki. Wygląda to ni to jak rozstępy ni to jak pajączki na twarzy. Usiały mi głównie nogi. Co to jest?:( Dodam, że naczynka na twarzy też mi "nagle " strasznie wyskoczyły.

Gość sklooo
dokladnie cos takiego ma moj maz... tez nie wiemy co to :( lekazr kazal sie nie przejmowac, ale nic poza tym sensownego nie pwoiedzial... moj maz ma to gl na udach, plecahc w dolnej czesci, za uszmai nawet troszke...

widocznie za dużo się denerwujesz i twoja skóra już jest w takim wieku że stała się naczynkowa :) musisz stosowań kosmetyki do cery naczynkowej.A tak poza tym to mniej się denerwuj bo to głównie od tego.A żyłki że ci powyskakiwały to znaczy że albo masz bardzo dużo krwi (z czego powinnaś się raczej cieszyć) albo gdzieś ta krew nie dopływa,np.gdześ w żyle się coś zatkało i krew tak si zatrzymuje że niedługo poprostu nie wytrzyma i pękną ci naczynka krwionośne(żyły) i tam gdzie ci te żyły powyskakiwały będziesz miala kilkugodzinowy wylew...Jak będziesz miala wylew(czyli jak ci będą pękać naczynka krwionośne) natychmiast dzwoń po lekarza lub pogotowie.A jak narazie to bądź spokojna bo skoro masz je juz jakis czas to oznacza ze masz poprostu duzo krwi i edziesz dlugo zyc i nie ma sie czym martwic.Poprostu twoje serducho jest bardzo pracowite :)

Gość duzo pracy
dla serca przez unaczynienie tkanek to niedobrze ... moze przytylas ? a moze jakies tabsy bierzesz ?

Gość hgfdjh
ogólnie wyeliminuj żelazo ! , bo to powoduje przyrost czerwonych krwinek .