Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silenthillll

skad wiadomo o ciąży jeżeli bierze sie talbl.antykonc???

Polecane posty

Gość silenthillll

przecież krwawienie wystepuje w wyniku odstawienia tabletek a nie ze jajeczko nie zostalo zaplodnione....proszę o odpowiedzi

Gość *AtomówkAaa
po objawach ipo testach..ale o jest znikome prawdopodobienstwo ten 1 % jest wtedy gdy bierze sie nie regularnie oraz jak sie np zwymiotuje

Obajwy plus min dwa razy nie ma krawienia z odstawienia. Ciąża po tabeltkach zdarza się baaaardzo rzadko , z winy kobiety prawie zawsze.

Gość biała kawa z rana
no własnie mnie też to ciekawi? ale słyszłam że krawawienia nie ma, mój lekarz to potwierdził, koleżanki lekarz tez i lekarz w necie!! co jest krwawienie z odstawienia? to jest w 7 przrwie czy jak wogole sie dotawia na stale?

Gość sdsadsda
ja uzywalam plastrow. zaszlam w ciaze. lekarz nie wiedzial jak to sie moglo stac poniewaz w czasie ich uzywania trzeba byc idiota zeby sie pomylic. po prostu nie zadzialalu. a objawy takie jak w normalnej ciazy brak okresu z odstawienia, czeste chodzenie do ubikacji, mialam mdlosci tkliwe piersi. no i test wyszedl pozytywnie

Gość Ibeat
do:sdsadsda po jakim czasie mialas te objawy??

Gość .........................k
Ja własnie dlatego nie ufam plastrom. Kąpiesz sie w nich i cholera wie czy z nimi sie nic nie stanie. POoza tym trzeba byc szczupłym bo przy troche grubszej figurze mogą nie zadziałac

Gość sdsadsda
zaraz po odklejeniu plastra okres sie po prostu nie pojawil. przeciez w ulotce w taletkach i plastrach jest napisane ze ejsli nie powjawi sie okres z odstawienia to najprawdopdobniej ejstes w ciazy

Gość sdsadsa- czy ty jestes grubsza
???? myslalam ze jak zaczne uzywac plastrow, to juz bedzie prawie 100% eh :(

Gość zirytowana bardzo
oj ale głuptasy z was... jakie jajeczkow czasie brania tabletek? ;o dziewczyny czy wy wiecie p oco bierzecie tabletki? żeby NIE BYŁO tego jajeczka... ehh...