Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem

Paski wybielajace z blend-a-med??Czy ktos uzuwal w ciazy???

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem

jestem w 26 tc i kupilam paski wybielajace z blend a med Moje zeby troszke z zolkly wiec teraz mam duzo czasu zeby sie nimi zajac bo nie chodze do pracy Zastanawiam sie czy ktos jescze wybielal zeby w ciazy ta metoda Na stronie blend a med pisze ze nie ma zadnych przeciwskazan wiec sie zdecydowalam:-)

Gość Iza..
Wątpię, żeby istniały jakies przeciwskazania odnosnie ich uzywania w ciązy:)Zapytaj jeszcze dodatkowo dla pewnosci lekarza:)

Gość bo ja nie wiem
Iza zgadzam sie z toba :-) paulko pasty faktycznie zawieraja rozne skladniki zwlaszcza takie mocne pasty jak twoja Ja myje zeby pasta wybielajaca i lekarz nie widzi przeciwskazan Jesli chodzi o paski to sa bardzo delikatne bo moga je uzywac dzieci ponizej 12 roku zycia Zaraz zadzwonie na infolinie blend a med i zapytam specjalisty jak to faktycznie jest Jesli chcesz wybielic ta zadna pasta nie wybieli ich tak ladnie jak wlasnie paski Ja wybielalam juz dwa razy i zeby mialy sliczny kolor Ostatni raz wybielalam 1.5 roku temu wiec troszke zżolkly ale roznia sie od zebow moich znajomych Pozdrawiam

Gość i tak trzymaj
Paulka123 jak sie czujesz, jak brzuszek widac juz co nieco?mdłosci i nne rzeczy w ciazy doskwierają?

Gość Iza..
Paulka a w ktorym m-cu jestes? Ja czuje sie chyba ok. Nie jakos rewelacyjnie,ale staram sie na minusy nie patrzec. Najgorzej doskwiera mi duzy brzuch i cięzar oraz fakt,ze musze dojezdzac do pracy w 1 i 2 strone w sumie ponad 2 godziny ,co jest dla mnie dosc męczące. Co do uczucia gdy ktos ustepuje miejsce,to faktycznie jest bardzo miłe:)

Gość bo ja nie wiem
czyli nikt nie uzywal>??

Gość Iza..
Paulka bo W Twoim brzuszku faktycznie cos podskakuje i To takie wyjątkowe i kochane COŚ:)