Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to i głupie pytanie

miałyście może szampon FITOMED ?

Polecane posty

Gość mala1983
tak - bardzo fajny :)

ale dlaczego fajny? jakie efekty?

Miałam i mam:) do włosów suchych i normalnych. Moim zdaniem jest świetny, bo rzeczywiście jest delikatny dla skóry głowy no i włosy wyglądają po umyciu nim bez zarzutu. Nie wiem jak inni użytkownicy tego szamponu, ale ja zauważyłam, że zaczęły wyrastać mi nowe włosy czego nie zaobserwowałam po użyciu żadnego innego szamponu:)

powiedz mi tylko proszę czy ten szmpon kupuję się w aptekach,zwykłych sklepach?

Miała go moja koleżanka i szybko odstawiła. Szampon przesuszał włosy (a mial je odzywiać), plątał i ogolnie robil się jakiś dziwny kołtun :O

Gość mala1983
rzeczywiscie ten szampon daje taki efekt ale przy pierwszych kilku uzyciach - a jest to efekt mniejszej, niz w przypadku wielu szamponow, chemii. potem przechodzi :) w kazdym razie polecam

Gość Nikita_wawa
Ja mam włosy krótkie i mi nie plącze włosów skóra nie swędzi jak po innych a jeśli plącze włosy do maja tez dobrą odżywkę miła i przyjemną w zapachu

Gość śmieszy mnie to jak ktoś
sam nie wypróbował, a wypowiada się jeszcze do tego w imieniu koleżanki:D

Gość Jkastakasobie
Uzywam juz kolejnego opakowania --- jest swietny !!! Na poczatku mi przetluszczal wlosy, ale po kilku razach wszystko zaczelo wygladac jak powinno - widoacznie skora glowy musi sie przyzwyczaic do delikatniejszych srodkow myjacych. Wlosy sa teraz miekkie i puszyste. Odzywki uzywam tylko co drugi raz i tylko na koncowki, bo czesciej nie ma potrzeby (inaczej niz przy tradycyjnych szamponach). Wogole jestem baaaaaaaaardzo zadowolona. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja także polecam ten szampon. Przede wszystkim dlatego, że nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy, no i nie nasila łojotoku, jak to bywało kiedy używałam drogeryjnych szamponów. Włosy mam po nim ładne i błyszczące, przy długich może przydać sie odżywka do rozczesania.

Gość jklegcgrle
szampon fitomedu jest świetny!!!!!!!!!!!!