Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaccciieiee

Rzuciłem palenie, to już drugi tydzień leci

Polecane posty

Gość Jaaaaccciieiee

Dziękuję :D

Z końcem pażdziernika minie 4 lata jak nie palę. Ale ostatnio spotakałem gościa, który zaczął palić z powrotem po 7 latach. :o

Gość Ja nie paliłam 5 dni
w sobotę wieczorem nie wytrzymałam i kupiłam fajki ;( . Nie miał mnie kto wspierac...

Gość a u mnie 3 tydzień
Nerwy mi puszczają :p . Wkurzam się o byle co a dzisiaj to aż łapska mi się trzęsą. Ciekawe jak długo taki "wkurzaj" potrwa? Nie zapalę, może komuś coś złego zrobię ale nie zapalę i już.

Gratulacje dlas wszystkich walczących z nałogami. Obojętnie jakimi, bo każdy trudny do pokonania. Czy myślicie, że tak łatwo wyrzec sie jedzenia w nadmiarze? Łańcuch na lodówkę? Trzymajmy się - niedługo będzie łatwiej. A jaka satysfakcja!!!

Gość krawinka
Ja nie palę już 12 dzień i jakoś nie chce mi się ani palić ani jeść.le to pewnie dlatego,że od 2 tygodni jestem na zwolnieniu,bo jestem chora.Wiem,że jak wrócę do pracy będzie ciężko,ale nie dam się tak łatwo.Jak sobie policzyłam,że mniej więcej przez te 12 dni kupiłabym 4 paczki papierosów ( bo paliłam średnio paczkę na 3 dni) to policzyłam,że zaoszczędziłam 24złote.A za tą kwotę mogę iść np. dwa razy na solarium albo dołożyć sobie do jakiegoś ciuszka.Musimy być silni,ludziska!!!

Gość krawinka
Zresztą ja nigdy nie byłam typowym palaczem.Zdarzało się,że nie paliłam wogóle w ciągu dnia,a raz było tak,że paliłam jak smok.I nie miałam czegoś takiego,że jak wstałam rano to pierwsze co łapałam za papierosa.Czasami pierwszego zapalałam o godz.18.00.Może dlatego jest mi łatwiej niż Wam.

Ja paliłam 6 lat. Rzuciłam 3 lata temu z początku było mi ciężko, lecz mimo to wytrwałam. Gratuluje i dużo wytrwałości życzę:)

u mnie we tworek bedzie juz 3 tygodnie trzymam za was kciuki i za siebie tez:)

Ja tez mam dzisiaj 15 dzień bez... Ale nie ciesze się, bo ta wojna jeszcze nie jest wygrana ;) Ale wierze, że ja wygram! :D

Gość Janek Szpachlarz
serdecznie gratuluje i zycze wytrwalości. polecam wszystkim palaczom.

Judkall moj szwagier tak mnie pocieszyl dzis:D ale moze kazdy przechodzi to inaczej, zalezy pewnie od organizmu i od psychiki:) wiec moze dla nas nie bedzie to najgorszy tydzien;)

Gość maryskaaa
Masz problem z rzuceniem palenia? Witaj w klubie;) Moge Ci polecic metode bicom, dzieki ktorej nie pale 2 rok:) wiecej doczytacie na palenie.com ;)pozdrawiam

Gość nie czytasz nic
PRZESTAN SPAMOWAC!!