Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maM NADZIEJE

bez przesady_______ chyab nie jestem juz tak stara ?

Polecane posty

Gość maM NADZIEJE

czy czesto myslicie aby sprawic sobie dziecko, ale boicie sie wszystkiego, czy nie jestescie gotowe, ale lata lecą, są rozne tezy rozne poglady ja wogole sie nimi nie sugeruje, mam to wszystko w 4 literach jak sama bede chciała to bede miała dziecko i wogole nie przejmuje sie gadką innych ...a dlaczego, a kiedy bleble. zwarowac mozna czy jestem juz tak stara (25l), ze musze sie juz decydowac ___nie, wcale tak nie uwazam. jeszcze nie zdażyłam pozyc sobie we dwoje w małżenstwie a gdzie tam jeszcze do dziecka.coz poradzic ze dzisiaj uczymy sie do 24lat a kiedy praca i przyjemnosci, cholera zycia nam braknie.

no pewnie ze nie jestes stara, i masz racje z tym co myslisz, twoje zycie twoje decyzje, nie ma sie co spieszyc. mam kolezanke urodziła po maturze w wieku21l....teraz jest samotna matka z dzieckiem wieczoremn nie ma kto zostac bo zaraz jest burza ze ona jest matka i ona ma sie nim zajmowac, dziewczyna ma problem co ja mowie wogole nie wychodzi z domy po 20 bo jak uspi małeo to jak on sie obudzi to jej szuka i ryczy, toi jej bład ze tak go nauczyła spac w łózku mały ma 18 mies a do snu musis miec cycka, zreszta gra mu jak on zagra kiedy ma ochote na cycka ona wyciaga i daje, ten jak mu cos nie pasuje rzuca sie jak oszalały, wchodzi jej na głowe a ona nie bedzie go biła....! chore podejscie

Gość misja
jaka stara, jaka stara, ja tez mam 25l i wcale nie uwam zebym była za stara na dziecko ani teraz ani za rok lub 2 latka

Gość
mam nadzieje -nadia widze ze prowadzisz monolog Sama sobie tłumaczysz ze jestes młoda? jestes doprawdy zabawna!

Gość mama Zuzi2500
a ja mam roczną córunie,i w cale nie mysle,że mam ją za wcześnie!!!Była planowana ,wiec razem z mężem bylismy wszystkiego swiadomi:) 25 lat to juz czas na dzidzie.Za pare latek zrozumiesz to,kiedy TY w wieku np.35lat bedziesz siedziała w pieluchach w domu,a ja bede miala juz odchowana 10 letnia panne .I spokuj. a poza tym młode mamy maja więcej siły na psotne dzieci.......

ten jak mu cos nie pasuje rzuca sie jak oszalały, wchodzi jej na głowe a ona nie bedzie go biła....! chore podejscie o jeżu! chore podejście to jakby go biła, są bardziej cywilizowane sposoby poza tym jak juz kiedyś mówiłąm, nie każdy musi mieć dzieci...