Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca pracy

ILE CZASU SZUKASZ PRACY

Polecane posty

Gość szukajaca pracy

Mam propozycje dla poszukujacych pracy.Dzielmy sie tutaj swoimi doswiadczeniami z poszukiwan,mozemy sie nawzajem radzic,pomagac napisac dobre apliakcjePozdr

Gość jak na razi e
to miesiac ale juz mam dosc !!

Gość ja szukalam
4 miesiace.....ale znalazlam:)

Gość 13 miesiecy
po stiudiach, ale bez doswiadczenia zawodowego :o

Szukam juz miesiac... Jestem w Londynie. Pracy tu jest mnostwo, ale jedynie jako kelnerki, sprzataczki i opiekunki. Postawilam sobie wyzsza poprzeczke i na razie nic:(

Gość 2 tygodnie
2 tygodnie szukalam pracy - zaproszono mnie na rozmowe i nastepnego dnia zaproponowano mi bardzo dobra prace (finanse). jestem po studiach a na koncie mam tylko praktyki na koncie

Gość cos po mnie lazi
9 miesiecy i nic. po studiac, bez doswiadczenia

Gość 7 miesiecy
po studiach, rozmowy kwalfik itp ale do administracji ciezko sie dostac-a jeszcze slyszalam rozmowe dyrektorow bedacych w komisji o kandydatach bedacych na liscie to zalamka znajomosci powiem skrotem, administracji mowie nie :D tam sami po protekcji w 90%

Gość u mnie podobnie
4 miesiace temu obroniłam mgr i odtąd szukam pracy jak narazie bezskutecznie moze dlatego ze formalnie nie mam doswiadczenia bo podczas studiów pracowałam na czarno ale tez bardzo licza sie znajomosci mi juz sie nie chce rozsyłac cv :-(

na pewno o tym myśleliście o jakimś darmowym stażu nawet. nie chodzi mi o jakiś z urzędu pracy, tylko tak na własną rękę poszukać. wiem że to zdzierstwo, no ale jak jeszcze możecie sobie pozwolić na niezarabianie pieniędzy, to chyba lepsze takie wyjście niż siedzenie w domu.

Gość szukajaca pracy
Ja szukam na razie od10 dni,bylam na 1 rozmowie,ale praca mi nie odpowiadala,zadnych mozliwosci rozwoju Tez po studiach,praca w kazde wakacje,ale w sumie to bez doswiadczenia.Tak czy inaczej jestem nastawiona pozytywnie.

a ja dzis byłam na rozmowie w sprawie pracy...nie wymagali w ogłoszeniu doswiadczenia to sie zgłosiłam...i mnie zaprosili...świetna, rozwijajaca sie firma...stawiajaca na młodych ludzi...praca jak dla mnie wymarzona...i znowu teraz czekanie czy zaprosza na kolejne rozmowy...pewnie nie zaproszą...ale zawsze jest jakas iskierka nadziji....

i co najwazniejsze-ogromne mozliwosci rozwoju...szczęściarzem bedzie ten co ja dostanie:)... a co do stazu o którym ktos wyzej wsponiał...to z tego co mi wiadomo to mozna samemu znaleźc sobie firme która zgodzi się przyjac cie na staz...zgłosic sie do UP i wtedy UP płaci ci jakies grosze za ten staz...zawsze to lepsze niz nic nie robienie... pozdrawiam poszukujacych:)

ile mozna zarobic pracujac w biurze prz ubezpieczeniach samochodów, ale dodam ze bez zadnego doswiadczenia?? wiecie moze?

Gość uuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość bbbbbbbbbbbbbbby
heheh ale jak szukacie? przez PUP , na wlasna reke, chodzicie od firmy do firmy, pytacvie zy przez neta????

Gość ja szukam juz
10 miesiecy i sie zalamuje. jeszcze troche i w jakas depresje popadne :-((((zwlaszcza ze teraz jesien wiec o to nie trudno. szukam przez urzedy pracy w swojej okiolicy tzn zagladam na ich strony bo tam sa wszystkie oferty jakie maja i jak mi cos odpowiada do dzwonie lub pisze emaila z proba o szczegoly tej oferty , troche chodze na wlasna reke, i wysylam cv na ogloszenia ktore ukazja sie w internetowych serwisach typu gazetapraca, na onecie sa ogloszenia, na stronkach regionalnych itp

Gość Mar 30
masz jakies doswiadczenie zawodowe i czego szukasz?

Gość ja szukam juz
jestem po studiach pedagogicznych. mam prawie 6-letnie doswiadczenie w swoim zawodzie. szukam pracy w zawodzie ale szanse nikle wiec robie szkole policealna i szukam tez pracy biurowej , jako pomoc ksiegowej itp

Gość marta261
Ja szukam 8 miesiecy i tez juz sie zalamuje powoli, w moim zawodzie w sumie duzo ofert,ale nie chce byc nauczycielka, nie nadaje sie do tego, dlatego szukam pracy biurowej, ale bez doswiadczenia jestem, wiec moze dlatego tak trudno sie gdzies zalapac, tragedia.

Gość ja szukam juz
a jakiego przedmiotu mozesz nauczac?

Gość Barbarabarbara
na początku sierpnia wróciłam z Angli, czyli pracy szukam jakiś miesiąc. Tyle,że ja szukam biurowej i koniec kropka! Jak narazie kończyło się na telefonach. No ale wczoraj zostałam zaproszona na rozmowe ale dopiero we wtorek- jak nic sie nie trafi do wtorku innego to napewno pójdę.... Dodam ,że mam 23 lata,wykształcenie średnie-pełne . Doświadczenie zawodowe z różnych branżach od pracy fizycznej po umysłową... Czasami dążenie w określonym kierunku popłaca! Tyle,że ja jak siedze w necie to głównie przeglądam oferty pracy.... ale dodatkowo się sama ogłaszam no i zainteresowani pracodawcy dzwonią z ofertami...

Gość Barbarabarbara
nie wiem,czy to było do mnie... ale nie nie interesuje mnie konkretna branża... Ważne ,żeby praca nie była zbyt nudna i taka w której można się czegoś ciekawego nauczyć. Interesuję mnie umowa o pracę z dobrym wynagrodzeniem. W sumie to ostatnie zdanie zawsze piszę w ogłoszeniu:) Ta na którą idę na rozmowę to niby trochę biurowej roboty + trochę pozyskiwanie klientów.

Gość ja szukam juz
a ja tez nie siedze na dupie i co i nic. pracy nie mam. dodam ze nie szukam jakiejkolwiek pracy bo np na kase do biedronki nie pojde. tez szukam glownie biurowej np jako pomoc ksiegowej tylko ze tu wola zatrudniac studentow wiec szanse mam male. szukam tez w przedszkolach tylko ze w mojej okolicy trudno sie zalapac zwlaszcza ze nie mam skonczonej wczesnoszkolnej tylko inna specjalnosc. ostatnio wysylam cv po prywatnych przedszkolach bo podobno latwiej sie zalapac niz do panstwowego przedszkola poniewaz etat wynosi 40 h wiec chetnych do pracy mniej

Gość 13 miesięcy i odszukałem

Gość ja szukam juz
oo a w jakiej braanzy szukales?

Gość ja szukam juz
tak wiem o tym. jestem wyczulona na takie oszustwa i ie latwo mnie wciagnc w cos takiego

Gość martka261
Do JA SZUKAM JUZ: moge uczyc angielskiego, rozwiesilam pare ogloszen o korkach i nawet na to zero odzewu jak narazie:(

Gość a ja juz szukam
a dlaczego nie chcesz pracowac w szkole? nie mowie ze tak na stale ale jak teraz nie masz innej pracy to mysle ze warto sprobowac