Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez to mam niestety

sex w gumce/ sex bez

Polecane posty

Gość tez to mam niestety

mam pytanie do kobiet- czy bez gumki jest o wiele lepiej? bo ze facetowi jest przyjemniej to jasne, ale czy kobieta odczuwa roznice? zastanawiam sie nad tabletkami bo tak strasznie chce sprobowac bez :)

Gość gdghdh
Jest lepiej dlatego ze mniej sie stresujesz ciaza a poza tym jest bardziej spontanicznie.

Gość tez to mam niestety
ale pomijajac te aspekty, chodzi o bodzce czysto fizyczne, czy lepiej sie wszystko czuje itd.?

Gość karamelka
niespecjalnie...tzn moze jak wchodzi i wychodzi ze mnie,to czuje wypuklosc glowki,a w gumce penis jest idealnie gladki i idealnie sie slizga,bez jest jakby odrobine inne tarcie...no i widok faceta,jego oczy i westchniecia - niezastapione:D

Gość czyli facetowi jest o wiele
lepiej? ja uwielbiam widzec ze jest mu dobrze:)

Gość rrrr
jak dla mnie to różnica jest ogromna!seks bez gumki sprawia mi duzo większą przyjemność

Gość fle-ble
wiesz na 100% że facet nie jest nosicielem żadnej choroby wenerycznej, żółtaczki, HIV i jesteś zabezpieczona i inny sposób to BEZ!!! Jeśli to przypadkowa znajomość, albo jestescie razem bardzo krótko, a wiesz, że wcześniej był z innymi kobietami i nie masz potwierdzenia w badaniach, że jest zdrowyto lepiej się zabezpiecz prezerwatywą! życie ma się tylko jedno!!!