Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi Was

Jesteście wszyscy dziwni

Polecane posty

Gość szkoda mi Was
macie po kilka nicków, piszecie sami do siebie, romansujecie każdy z kim popadnie.Bez sensu to wszystko.

Gość szkoda mi Was
juken czy ty wogóle myślisz? widzę, że masz wielką radochę zgrywając klowna kafeteryjnego.

Gość taaka jedna
to po jaką cholerę tu siedzisz?skoro wszystcy tacy dziwni,pewnie czujesz się wyalienowany/na. idź sobie tam, gdzie wszyscy dziwni nie są..tylko..ciekawe czy znajdziesz takie miejsce...

Gość szkoda mi Was
juken takiego idioty jak ty to nie poznałam

Gość bleblebleble
jak Ci nas szkoda, to może idź i daj na msze w naszej intencji:-P a nie tylko gadasz i gadasz jacy to my dziwni.

dna siega twój spocony jezor:-P a jak chcesz powiedziec cos głupiemu to pisz na jego poziomie bo inaczej cie niezrozumie:D nie uczyli cie tego pałączku??? inaczej sie tylko kompromitujesz:-O

phi kiedyś mi powiedział jeden prof ze prawdzwie inteligetnego człowieka poznaje sie po tym ze nawet najtrudniejsze zagadnienie potrafi objasnic w najprostszy sposób zrozumiały dla wszystkich:-O ty tylko uzywasz madrych wyrazów nic wiecje, jestes małym robaczkiem co przeczydął 2 madre ksiazki a teraz próbuje zabłysnac uzywajac wyrazów ktróych sam nierozumie:-O tak prawda

Gość szkoda mi Was
czy wspominałam już, że jem kupę ze smakiem:classic_cool:??

Gość Juken widzialem
Twoja fote - obejrzalem i stwierdzilem, ze w rownie bezsensowny (choc na pewno o wiele przyjemniejszy) sposob zmarnowalbym 1 minute swojego zycia ogladajac np. krowia kupe na tzw. "stop-klatce" niz Twoja fote

Gość gość
,,1. przeczytałem tonę książek i takiego śmiecia jak ty mógłbym zgnieść jak robaka2.ja przeczytałem jedna książkę Ojca chrzestnego a ty nauczyłaś sie tych pierdół o robakach i teraz nie wiesz czy iść na ryby czy do knajpy\'\'\' czy jakoś tak.........................skad to tekst, z jakiego to filmu?:D. Teraz bedzie mnie to meczyc:o

Gość ale młoty tu zaglądają
pięknie to napisał eś(aś) ''szkoda mi Was jesteście zgrają lewicujących bolszewików żydo-murzyńskiego pochodzenia, podczepiacie sie pod chrzescijanstwo, aby legitymizowac swe postawy roszczeniowe wobec nas" czego tu nie ma ,jest i lewica i bolszewicy i pochodzenie żydowskie a nawet murzyńskie,po tym co tłuku napiasałeś(aś)idź szybciutko umyć swe rączki katolickie ,włącz radyjko toruńskie,zadzwoń do ojczulka prowadzącego i powiedz mu jak tu na tym forum jest be i oczywiście jaki z ciebie niezłomny katolik i z jakią miłością i miłosierdziem katolickim odnosisz się do bliźnich,a nie zapomnij przy okazji wysłać parę złotych na to wielkie dzieło-Radyjko ,w końcu poglądy poglądami ale kasa jest najważniejsza,no nie parafialny przygłupie?

Gość maszpistun
jeju matole, ktoś to pisał dla ŻĄRTU to wygłup był, czy do wszystkiego muszą być dołączane instrukcje :(

Gość dla żartu prostaku
to sobie w ddduppsko palec wsadź

Gość no fakt niestety

i fajnie, nie wszyscy muszą być normalni;) jakaś równowaga musi być.. są inne fora - można podyskutować z innymi pseudointelektualistami a kafe zostaw \"pojebom\" takim jak my:)

Gość łachudro
szczerbata,a ło co ciebie idzie?

Gość łachudro
to ty prawie polityk jakiś jesteś ,bo to samo ppierniczysz na każdy temat