Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna***

STRASZNY BÓL.........

Polecane posty

Gość Kachna***

Cześć!!! Dziś dostałam @ przyszedł 6 dni po terminie , a od 2 tygodni boli mi lewy jajnik i nawet teraz zamiast brzuch to boli strasznie ten jajnik . Czy może być to jakieś zapalenie, czy może coś innego. POMOCY !!!

Gość Kachna***
Prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Łukaszomiła
Pędem do lekarza kobieto!!!!!

Gość Kachna***
Tylko, że ja mam dziś pierwszy dzień okres wiec raczej musze czekać aż mi się skączy. Ale wiecie co to może być?

Gość hmmmmmmmmmmn
możesz mieć torbiel na jajniku czy coś w tym stylu. Ja miałam podobnie, ale okazało się, że to było "tylko" niepęknięte jajeczko graafa i wystarczyło tylko hormoniki połykać:) A może boli tak sobie i nic ci nie będzie;) Mimo wszystko radziłabym wybrać się do lekarza:)

Gość Kachna***
Miesiac temu bylam u ginekologa i bylo wszystko ok. A 2 tygodnie temu nagle ten jajnik.

Gość hmmmmmmmmmmn
A robił Ci usg pochwy? Bo jak nie , to tego się nie da takim normalnym badaniem wykryć. Ja długo chodziłam z takim bolącym jajnikiem i wszystkie badania były ok, no i oczywiście lekarze "intelektualiści" stwierdzili, że mi nic nie jest. Do czasu kiedy moja mama zobaczyła jak zwijam się z bólu i nie mogę chodzić. I wtedy ktoś tam ze znajomych powiedział, że trzega usg zrobić.

Gość Kachna***
Robił i nic nie bylo ale miesiac temu nic nie bylo , a teraz napewno cos bedzie bo boli strasznie i nawet tabletki zozkurczowe nie pomagają.

Gość hmmmmmmmmmmn
No to cholibka nie wiem. Może poboli i przestanie?:) A jak nie to po okresie do lekarza. Chyba nic więcej nie wymyślę:) Powodzenia

Gość Kachna***
Dzieki napewno polece jak okres sie skaczy.