Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Speak Up

Speak up Speak up Speak up Speak up Speak up Speak upSpeak up

Polecane posty

Gość Speak Up

Czy ktoś z was chodzi do tej szkoły ?? jak tam jest???? gdzie chodzicie??

Gość orange school
To jest chyba kontynuator ORANGE SCHOOL ... Moja znajoma chodziła i nie była zadowolona ... Poza tym, gdy była się pytać o cennik zajęć to wszyscy unikali tego TEMATU ... Dziwne ...

Gość spikap
Orange to ja kojarzę coś, ale to na prawdę dawno musiałabyć taka nazwa. z tego co wiem to tam na m-c wychodzi koszt nauki okolo 230 zeta

Gość barbrastrejsand
Speak Up to jest coś jak Empik. Ogólnie jedna z większych SJO w Polsce.

Gość kkkiiikkkaaa
Znajoma chodziła i ponoć było koszmarnie. Raz, że kazali jej podpisac umowę z BANKIEM o kredyt i to chyba na 2 lata. Dwa, że połowa zajęc odbywała się przed komputerem przy użyciu jakiegoś debilnego programu komputerowego podobnego do tych, które sa na allegro po 40zł.

Gość kkkiiikkkaaa
Aha, a zajęcia przy komputerze oczywiście bez asysty nauczyciela.

Gość Ewka12
Dobra szkoła, ciekawe zajęcia. Mi się udało poprawić swoje umiejętności językowe. I to nie jest przecież takie dziwne. W końcu to szkoła o zasięgu ogólnopolskim. Nie rozumiem krytyki. Przecież umowa jest w miarę przejrzysta. Wystarczy przeczytać. Nie ma w tej umowie żadnych przykrych niespodzianek.

Gość motyla_noga
Przede wszystkim ich umowę trzeba dokładnie przeczytać, żeby nie było przykrych niespodzianek. Ktoś nie doczyta, a potem ma żal. Moja koleżanka tam chodziła i namówiła mnie na kurs. Nie zawiodłam się. Mój angielski w ciągu paru miesięcy zrobił się o niebo lepszy:).

Gość kwiat/pustyni
zamierzam od września pójść do tej szkoły. jak na razie wydaje mi się, że jest w porządku. kilka osób z klasy chodziło i byli zadowoleni, z reguły z dużego nacisku na rozmowy :). co do umowy, której temat jest wałkowany, zgadzam się z opiniami, że należy przeczytać umowę przed podpisaniem.

Gość krolowasniegu
Rzeczywiście konwersacji jest dużo... Można obyć się z językiem. Rodzice znów chcą mnie zapisac na kolejny poziom od września... Za niecały rok matura, to trzeba się podszkolić... eh