Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam17lat

Ja chce schudnac tylko te kilka kilo, a waga nie leci!

Polecane posty

Gość mam17lat

Waze 50kg przy wzroscie 170cm. Ktos mozee powiedziec, ze to malo. Ale ja chce schudnac ok. 3kg! i nie ma jak! jem dziennie ok.1200kcl , chyba od zawsze, czasami wiecej. Codziennie sie ruszam, bo trenuje sport. I nie wiem jak schudnac te glupie 3 kg! bo waga sie nie ruszA ;;/;/;/

Ale po co Ci to? Żeby schudnąc musiałabys się głodzic, bo Twoja waga jest juz i tam minimalna waga jaką mogłabys mieć. Według mnie to stanowczo za mało. Nie schudniesz wiecej, musiałabys byc anorektyczka zeby wazyć mniej

Gość zalozycielka tego topicku
Waze 50kg, ale w lustrze wyglada to zupelnie inaczej. Prosze tlyko o podpowiedz jak schudnac te 3kg. Nie chce odp w stylu: a po co ci to ;/? Prosze tylko o rade.

Odpowiedziałam Ci, że jest to w zasadzie niemożliwe, Masz widocznie taką budowę i koniec, schudniecie więcej wiąże sie z głodzeniem, a jak zaczniesz jeść to przytyjesz.

Gość mam17lat
Chodzi o to, ze jeszcze 2 miesiace temu waazylam 46kg. Teraz nagle 50kg. Moze wiaze sie to z tym, ze ostatnio nie odmawialam sobie sludyczy, Jadlam ok. dwa male batoniki dziennie. Boje sie, ze jaaak rzuce slodycze, a potem znow do nich wroce to waga ponownie sie zwiekszy:(

Gość mam17lat
moze basen pomoze? 2 razy w tygodniu?

Basen i sport pomoze raczej wyrobić mięsnie, sylwetka się zmieni, ale waga moze nie ruszyć.

Gość mam17lat
a jaki sport wyszczupli mnie, nie wyrobi olbrzymie miesnie ktore zreszta juz mam na lydkach :(

Ja nie mówie o olbrzymich mięśniach, bo na to trzeba pracować długo i intensywnie. Basen właśnie wyszczupli Ci sylwetkę, ale moze tego na wadze nie być widać, a nawet mozesz na wadze przytyć, choć bedziesz sie wydawać szczuplejsza, będziesz mozna powiedzieć \"bardziej ubita\". Waga nie jest dobrym wskaźnikiem

Gość mam17lat
to moze moja waga ruszyla sie od miesni, nie od jedzenia 300kcl wiecej na dzien.

Gość schudłam
2 miesiące to nie tak dużo, ja potrafie w bardzo krótkim czasie schudnąć wiele, ale dużo też mogę przytyć. Ze zmianą wagi nie mam problemów. Ale przez to wszytko widac na skórze mam ja mało elastyczną czytaj rozstepy. Przestań myśleć o odchudzaniu prowadz aktywny tryb zycia, odżywiaj się racjonalnie i tyle. Osobiście zaczęłam chudnąć jak przestałam się odchudzać. Mały paradoks. Zrzuciłam 4/5 kilo w ciągu roku. A wyglądam jakbym zrzuciła 15!!! Słodyczy sobie nie odmawiam. Jestem w stanie zjeśc tabliczkę czekolady dziennie i chudnę. Zmieniło się moje podejście. Waże 67 kg przy wzroście 170. Juz czuje się świetnie. Nie mam wymairów modelki, ale się podobam. Choć nad kilkoma partiami ciała musze popracować. Ty przy 50 dla mnie to anorektyczka.

Gość schudłam
przy tej wadze to ty mięśnie chyba masz za uchem, nie szalej!

Bardzo możliwe. Można być szczupłym i ważyc więcej niż gruba osoba o tej samej budowie co my. Bo mięśnie tez waża :) trzeba po prostu na siebie spojrzeć i się ocenic, ale obiektywnie i nie według fałszywych kanonów piękna gdzie pokzywany jest rozmiar 0:/

Gość schudłam
a jakie masz wymiary?

Gość schudłam
Lunatica, ale czy tobie się nie wydaje, że 50kg przy takim wzroście to nie zamało?

\"Ale po co Ci to? Żeby schudnąc musiałabys się głodzic, bo Twoja waga jest juz i tam minimalna waga jaką mogłabys mieć. Według mnie to stanowczo za mało. Nie schudniesz wiecej, musiałabys byc anorektyczka zeby wazyć mniej\" Napisałam chyba wyrażnie ze uważam, ze jest to mało :)

Ja sama przy 160 cm waże 47 kg i za nic nie potrafie przytyć, a bym chciała:( więc potrafie sobie wyobrazić osobe która tutaj pisze i wybacz autorko tematu, ale piękna to ty raczej nie jesteś:(

Gość mam17lat
moje wymiary: lydka-36 udo-52 talia-60 biodra-86 te lydki ;/;/ sa umiesnione, maja taka jakby gule. To pewnie od tego, ze kiedys trenowalam rozne sporty. Umiesnilam je latami i tak mi zostalo.

Gość mam17lat
ale sa one niepropolcjonalne do reszty ciala. Inne wymiary moga byc, ale one ;/;/ masakra! Ale przyznajcie, ze moja waga nie pokrywa sie z wymiarami, prawda? powinny byc one mniejsze

Gość waze 67
do ;schudłam ja tez waze 67kg,przy 170cm wzrostu.ciekawa wlasnie jestem jak wyglądasz przy takiej wadze co ja!!!????I jak sie uciebie rozkłada tłuszcz,mięśnie ....tzn,w których partiach ciała. ps.na początk u 2006r schudłam 18kg(po ciąży):) do schudłam :a może wymienimy sie fotkami???co ty na to??i wtedy sie ocenimy...

Gość schudłam
Lunatico sorki nie zauważyłam. No w łydkach to akurat nie wiem ile mam dla jakiegoś porównania. Ćwiczenia rozciągające stosuj, jak przestaniesz trenowac z łydek po pewnym czasie mięśnie znikną. A odchudzanie to sobie z głowy wybij. Chudnąć będziesz z biustu,... Odchudzasz się bo z łydek chcesz zrzucić? Pięknie. Za chuda będziesz brzydka poprostu.

Gość mam17lat
no to co mam zrobic, zeby schudnac z lydek?

Gość schudłam
waże- sorki świat mały w sieci chce byc czasem anonimowa, powiem tak mam wymiary 98, 74, 99 ( no modelka nie jestem) poniżej talii osadza mi się tłuszczyk tak między biodrami, a talią ( mam dziwna budowę hehe). Budową ciała przypominam Angeline Jolie chodzi mi o to, że wąskie biodra i takie barki. Biust to mniejszy. Jakby mi ktoś chciał wyskoczyć i powiedzieć, że 100 w biodrach to hohohoho to ja odrazu mówie. Sobie sie podobam, a facetem też. Najważniejsze co ty o sobie myslisz,tak myślą o tobie inni.

Gość schudłam
mam 17 lat- mi się wydaje, że cwiczenia rozciągające calanetics (nie wiem jak się pisze) czy coś takiego

Gość mam17lat
ja nie wiem co robic:( wydaje mi sie, ze ciagle tyje!