Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Fotomodelka. Od czego zacząć?

Polecane posty

Gość cati82

Chcialabym zaczac prace fotomodelki lub hostessy . Znacie jakies powazne agencje ktore w tym pomagaja? Na terenie woj. sląskiego

Gość fotomodelss hihi
Jestem z Bielska.Wychodzi tu taka gazetka jak Kronika Beskidzka (?czy inny syf) bodajze i tam sa dodatki tv ,i konkurs na modelke .Mozna sie zglosic ,porobia Ci zdjecia - 3 finalistki pojada do wawki do profesjonal modeling agency :D moja sasiadka wystartowala i umiescili w dodatku.Odrazu dostala prace jako hostessa - 300zl za dzien a ma dopiero 16 lat i powiem szczerze ze jest sredniej urody ,tylko ze szczupla..chuda.

Gość cati82
A mozesz mi podac stronke internetowa tej gazetki?? Bradzo prosze. Ja mieszkam od Bielska jakies 100 km...

Gość fotomodelss hihi
Na tej stronie nic nie znajdziesz,wlasnie patrzylam. http://www.kronika.beskidzka.pl Jesli juz to w samym dodatku tv.Gazetka wychodzi w kazdy czwartek ,jesli chcesz wziasc udzial w konkursie to najlepiej zadzwoni do siedziby Kroniki Beskidzkiej i zapytaj,bo trwa on do ktoregos pazdziernika z tego co pamietam.Mysle ze to by byl dobry start oczywiscie jesli wawka zaakceptuje, bo zdjecia robione sa w Bielsku ,potem wysylane do W-wy i jesli zaakceptuja to potem na jednej stronie w dodatku tv jest prezentowana dziewczyna - i tak co tydzien. Kronika Beskidzka Tygodnik Regionalny ul. Dubois 4 43-300 Bielsko-Biała tel. 812 28 10

Gość fotomodelss hihi
Aha , jak zadzwonisz mozesz zapytac o Karoline Kłaput ,bo ona sie tym zajmowala z tego co wiem.