Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zddruzgotana sobą

myśli nie pozwalają być

Polecane posty

Gość zddruzgotana sobą

mam problem i nie mam się z kim podzielić, bo się wstydzę. Byłam 2 dni temu na imprezie i skończyło się tak, że wylądowałam w łóżku ze swoim dobrym kolegą. Nie to jest problemem, ale fakt, że on właśnie niedawno został tatą. Ma synka parodniowego. Nie mogę sobie poradzić z wyrzutami sumienia. Co robić? Czuję się tak jakby mnie coś zżerało od środka. Najchętniej cały dzień bym spała i nie patrzyła nikomu w oczy...

Gość wniosek mam jeden
bylas pijana czy zrobilas to z pelna swiadomoscia???:O

Gość no swinia jesteś
a on jeszcze większa nie ma słów, jakimi mogłabym was opisać :o

Gość zddruzgotana sobą
oboje byliśmy mocno wstawieni

Gość ewelinkaaaa
ty to ty ale ten głupek co on robił na imprezie? Powinien sie żona zająć i dzieckiem.

Gość gówniarra
jesli masz wyrzuty wobec siebie to prawidlowa reakcja ale jesli wobez kogokolwiek innego to puknij się w glowę dziewczyno i pomyśl sobie, ze on i tak Cię oleje a zonce wynagrodzi ten numerek w dwójnasób aha - i jesli bedzie miala wyrzuty to wobec zony i dziecka a nie Ciebie, więc na drugi raz mysl glową a nie cipką

Gość zddruzgotana sobą
wiem, wiem, że nie ma słów. Dlatego tak podle się czuję. Chciałabym to jakoś naprawić, ale nie wiem jak...

Gość gówniarra
mozesz wynagrodzic, ale tylko sobie, po nim to splynęło jak po kaczce, bo zaoszczędzil trochę kasy nie idąc do agencji - z dojazdem kosztowaloby go to parę stów i ryzyko zlapania trypla

Gość zddruzgotana sobą
ale jak skoro mam taki mętlik w głowie. Może z czasem minie..

Gość hmm..................
takich rzeczy sie nie da naprawic!!!!!!!!! z czasem oswoisz sie z tym i bedzie lzej ale watpie,ze zapomnisz heh trzeba wypic piwko teraz! Dziewczyny uczmy sie na cudzych bledach

Gość wniosek mam jeden
wspolczuje :O

Gość gówniarra
tak więc widzisz, ze motywację mial tym większą - dziwię się, ze istnieją takie idiotki jak Ty, ale widocznie za malo dostalas w zyciu po tylku...ale nie przejmuj się tak - nie Ty pierwsza i nie Ty ostatnia w sumie to Ty jestes jedyna osobą, ktora w tej sytuacji ucierpiala, bo koleś prawdopodobnie oszczędził żonę (obolałą po porodzie) i ulżył sobie

Gość gówniarra
i ulzyl przy tym samemu sobie

Gość zddruzgotana sobą
Tu nie chodzi o to, że ja bym chciała się z nim spotykać. Nie. To był poprostu impuls czysty i tyle. A wyrzuty mam z powodu sytuacji w jakiej on jest, ale wyrzuty w stosunku do siebie...