Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam lepszy sposób

TELEFON NA KARTĘ A ROAMING...?

Polecane posty

Gość mam lepszy sposób

mam komórkę na abonament...i co miesiąc przychodzą horendalne rachunki-bo wysyłam dużo smsów za granicę :O ...problem w tym że rachunki płaci moja mama i wścieka się strasznie..... pomyślałam żeby kupić sobie samą kartę startową....na kartę....zeby nie było rachurku i żeby nikt nie wiedział że tyle smsów ślę ;) można wogóle kupić samą kartę startową? ilę mniejwięcej kosztuje? u którego operatora SMSy za granicę są najtańsze? czy kiedy będę już miałą ten telefon na kartę będę musiałą jakoś aktywować usługę roamingu? help me :O :P

Gość mam lepszy sposób
no napiszcie coś :P

Gość z tego co wiem
Nie siedze w tym ale karty startowe kosztują od 5 chyba do 30 zł. Jakies grosze w każdym razie. Na tych droższych masz od razu pewną ilosć pieniedzy na koncie. A z jakiego operatora to zalezy czy masz simlocka ściagnietego czy nie. Jak nie to kupujesz z tego w czym masz abonament. Ja z PlUSA płace 1.6 zł za smsa. A roamingu nie trzeba aktywować zeby wysylac smsy. Roaming ma sens tylko wtedy kiedy jestes za granica i polega na tym ze sygnal pobierasz od zagranicznych operatorów. No zamotałam ale jest