Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna22latka__

Chce miec znow18 lat...

Polecane posty

Gość smutna22latka__

wtedy to byly czasy...zycie w liceum,staly chlopak,pelnia zycia... ladne wloski,top figura,biust,nogi....nawet paznokcie.. bylam idealna,slodka mala blondyneczka....chce z powrotem tych czasow...tego zycia.... co zrobic zeby bylo podobnie to tych super czasow..?:(

Gość Exclusive
A teraz juz nie czujesz sie taka jak wczsniej ?? przeciez majac 22 lata to sama radość z życia :]

Gość zmienilam sie
wtedy wazylam 51 kg,teraz 59:( nie jestem gruba ale juz nie taka laska jak wtedy:( wlosy tez juz nie sa takie grube jak mialam...twarz nie jest taka szczupla,wygladam bardziej ta nowa misska,taka pucolowata buzia...ale figury takiej nie mam,a mialam.... kiedys zalezalo ma tym jak wygladam a teraz wisi mi np czy mam krotkie paznokcie czy dlugie:( jestem zalamana bo tesknie za tamta "mna".(

Gość jakkan
Ja też chciałbym miec znow 18.... Teraz 24 latka za soba i poczucie przegranej młodości :( w samotnosci[choć w 18 roku życia nie miałem jeszcze dziewczyny ktorą to znalazłem dopiero przy 22 roku ż.

Gość milenk
co wy gadacie 22 lata to ja bym chciala juz miec :D

Gość a ja wlasnie mialam wtedy
faceta ,jak mialam 18:( wszystko bylo inaczej.... wygladalam super,a teraz nie jestem ze soba zadowolnona..´starzeje sie ....i to moja obsesja....przemijajacego czasu:(:(:(:(

Gość ja tez chce miec 18 lat a
mam 25:(:(

Gość Ile bym dała
aby mieć znowu 22 lat Taki piękny to czas......

Gość współczuje wam ja
mam 25 lat i wygladam o wiele lepiej niz jak miałam 18 lat - zeszczuplałam - wazyłam 50 kg, teraz 45, zmieniłam fryzure, pracuje wiec mam kase na super ciuchy, kosmetyki ( nie to co wtedy ) i do tego od 2 lat super faceta :) aha i co najlepsze nie wygladam na swój wiek a wrecz na duzo mniej.

Gość Ile bym dała
Zazdroszcze Ci i gratuluje Fajnie jest przeczytac ,ze ktoś jest szczęśliwy

Gość aluśkaaaa
a ja tam wcale się dobrze nie czułam jak miałam 18 lat, byłam za chuda, zakompleksiona, źle ubrana szara myszka, bez życia prywatnego i w okromnym LO. dopiero na studiach ożyłam i rozkwitłam :)

Gość FLAWLESS
wez sie nie użalaj nad soba, tylko zrob cos z tym. Wiadomo, ze czasu sie nie cofnie, ale skoro nie podoba Ci sie figura, chcesz zrzucic zbędne kilogramy..nic prosteszego...CWICZENIA! ! ! To jest najlepszy sposób, nietylko schudniesz, ale wyrobisz sobie figurke 18-latki....ja mam 20, tez nie wygladam jakbym miala 18...bo teraz wyglądam duzo lepiej! Wiec, uszka do góry i nie zamartwiaj sie....bo szkoda zycia, a czas ucieka...

Gość Ciii
no właśnie ...ja jak będe miała 22 lata to będzie cudownie...do tego czasu popracuje nad idealną sylwetką...pujde do specjalnego i dobrego fryzjera który dopasuje mi fryzure do kształtu twarzy i charakteru...:) ...będe miała pieniądze na dobre jakościowo kosmetyki świetne ciuchy...nie koniecznie markowe ale nie wymagam metki...zrobie sobie paznokcie :P będe się opalac troche na solarium...poprostu żyć nie umierac......biżuteria dodatki,ja będe sobie usatalać limit...ewentualnie przejde na głodówke na rzecz nowej bluzki :P no i będe miała własne mieszkanko...:P

Gość xcaar
no wlasnie w wieku 22 lat moze Cie byc stac na dobrego fryzjera w Denique a nie z piwnicy :)