Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieidzony na sobie

mam przejebane do przesady

Polecane posty

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nei wiem co robic ze soba! ja nawet nie mam przedwczesnego wytrysku! ja mam go nawet nie wchodzac a partnerke! zbyt szybko sie podneicam! podniecam sie juz gdy wiem ze bedize sex! podniecma sie jak pomysle o tym ze sex bedzie wieczorem! nie wiem co robic. sprawa polega na tym ze podnieca mnie sama swiadomosc! nawet sie cos na dobre nie zancznie a ja juz fantazjuje w glowie i wszystko ma taki gowniany przebieg! dodam ze mam 25 lat! i stala partnerke, jakos sobie radzimy ale boje sie ze moze jej to w koncu strasznie przeszkadzac. Prosze bez smiechow i jebanych hihow cos doradzic? slyszalem o jakichs lekach bac masciach ktore pomagaja w tym. problem jednak na tym ze ja nawet nie dotykany moge miec orgazm wiec nie wiem co mi to da. problem siedzi chyba w mojej glowie! pomozcie. gdy staram sie nie myslec o sexie albo myslec ze dieje sie cos innego i staram si ebyc malo obecny podczas calej sytuacji to jeszcze jakos to wychodzi. moze macie jakies sposoby, nie wiem:( licze na was

up

najlepiej masturbuj sie przed seksem lub robcie to pare razy-za kazdym razem wytrysk bedzie pozniej zreszta nie wiem czemu to mialoby jej przeszkadzac, mi by sie podobalo :-P

Gość ona-ona_ona
powinno jej to pochlebiac ze tak dziala na ciebie:) a poprzedni post o robieniu tego kilka razy jest calkiem calkiem:D jak dziewczynie przeszkadza ze za szybko to zafunduj jej serie numeerkow to na pewno bedzie nasycona:D

wiecie co... moze i jej sie to podobalo na poczatku... wydaje mi sie ze teraz jej sie znudzilo...:( boje sie ze mnie jeszcze zostawi z tego powodu:( staram sie ale zawsze nic z tego. a pomysl by raz zarazem odpada, bo wteyd jej sie juz nie chce...:( i co tu zrobic?

moze ktos jeszcze?

Gość olunka
jakie masz wymiary?

czy ta twoja rada cos daje? slyszalem o tym. ale czy to prawda ze takie cwiczenia pomagaja?

Gość ci napaleńcy to elektorat
pomagają, tylko ja sciskalem duzo wiecej, niz te 20 razy. Codziennie okolo 300-500 kilkusekundowych scisniec + jedno scisniecie na okolo 5 minut. Oczywiscie po jakims czasie cwiczen. W poczatkowych dniach wytrzymaj minute, ale musisz ten czas wydluzac.

ja ledwo chwile moge scinac i samo puszcze:( nie wiem czy sekunde

to tylko sciskaj i od razu puszczaj, po jakims czasie sie wycwiczysz i bedziesz wytrzymywal dluzej. Ja na poczatku wytrzymywalem minute, a teraz potrafie wytrzymac kilka minut bez problemu.

i co? jak to wyglada w praktyce? jak czujesz ze dochodzisz to wlasnie to sciskasz?? jak to ma byc?

cwicze chwile i juz trzymam duzo dluzej

dokladnie, szybko i mocno sciskam na kilkanascie lub kilkadziesiat sekund i potem dalej do dziela ;)

a miales problem taki jak ja? ile cwiczyles czasu? i jak teraz sie sprawujesz?

Gość ja tezzz
mam taki problem! co robic?

Gość to moze ja wypoawiem
sie jako kobieta, ten sam problem mial moj mezczyzna dochodzil strasznie szybko zarowno w moich ostach (to akurat plus nie zdazylam sie zmeczyc ;)) ale i we mnie konczyl po kilku ruchach :o na poczatku mnie to nawet bawilo, troche mi tym schlebial ale po jakim czasie czulam sie strasznie niedopieszczona :( owszem zajmowal sie mna cudownie w inny sposob ale ja chcialam czuc w sobie jego! ale najwazniejsze to dac sobie czas, poznac swoje cialo i jego reakcje, moj mezczyzna tez cos z tym miesniem kegla kombinuje, ale nie wypowiem sie bo nie pytalam o szczegoly, w kazdym raze teraz jest o wieleeeeele lepiej , jest cudownie! i chociaz on musi sie troche nameczyc zebny nie dojsc za szybko, to z kolei mnie to podnieca i szybciej mam orgazm ;)

Gość to moze ja wypoawiem
boze, ale ja pisze, ostach = ustach przepraszam :o

Gość dffddfdfsdf
pierdyknij 3 browary przed sexem to dłużej pojedziesz.