Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulahop lalalila

Hindusi sa przystojni, zaradni i swietni w lozku!

Polecane posty

Gość hulahop lalalila

oczywiscie nie wszyscy! ale moj czekoladowy kochanek jest! jest dojrzaly, dobrze wychowany, bardzo zaradny, inteligentny, przystojny, cuuuudny w lozku!!! szczery, ma swietne poczucie humoru!! niestety nie mozna powiedziec tego samego o Polakach!!

Gość Kasiaa25
Zgadzam się ;)

Gość zakochana syrenka 24
ja tez sie zgadzam! kocham swojego czekoladowego wybranka!! ps. nie mylcie hindusow z brudasami pakistanami!!

Gość DrWars
Zmienilabys zdanie o polakach gdybys miala szczescie poznac mnie.

Gość minetka
OJ TAAAAAAAAK !

Cos ty powidziala??? pakistanczycy to brudasi? oJ WYPRASZAM SOBIEMOJ UKOCHANY jest tak czysty ze az mi czasem glupio bo myje sie za kazdym razem jak idzie do toalety. zreszta pakistanczycy to muzulmanie wiec musza byc czysci, tak nakzzuje religia. hindusi wierza w krowy, nie golo wlosow na czesciach intmnych i to wlasnie hindusi si nie myja. nie mylic z pakistanczykami. Mojego faceta kazda Polka ktora znam zazdrosci.

Gość jasna krowa
Eeeee tam!Moj maz jest niemcem i jest naj naj naj najcudowniejszy w lozku,do tego tez obzezany i czyscioszek niesamowity,poza tym kocham go strasznie mocno!apropo ide go zgwalce bo na sama mysl cos mnie Bierze!a inne nacje mnie nieinteresuja bo mam wszystko co potrzeba,niema jak "swoj"europejczyk!a jego 20cm zwala mnie z nog!

Gość gioufi
dobrze ze jestem z Polakiem

Gość extra facet
hindusi są brzydcy, nie myją się zbyt często żują paan , śmierdzą i maja małe fiutki

no dobra, hinduskie chlopy cacy cacy, uznajmy ich wyzszosc spowodowana wieksza iloscia wody w gangesie niz w wisle. a teraz moze cos na temat hinduskich tesciowych oraz tego jak traktuja swoje synowe, albo jeszcze lepiej na temat pakinstanskich tesciowych ;):classic_cool: mowie wam to jest ciekawszy temat.

Kabhi-kabhi... Kocham Hindusow !!! Wszystkich ! U nas tutaj studiuja tlumy Hindusow na Akademii Medycznej. Zreszta, moja stopka tez jest w jezyku Hindi. A wiecie, sa toalety europejskie i indyjskie. Europejskie sa takie jak u nas, czyli wporzo, natomiast indyjska toaleta to jest taka dziura w podlodze a na sciane taki strumyczek do mycia rak, bo papieru toaletowego nie trzymaja, trzeba sie podmyc po zalatwieniu sie. Moj ideal Hinduskiego faceta to Amitabh Bachchan....

Gość ale sie umsialam hahahaa
--------> joanna 1984 muzulmanie sa super ??!! hahaha brudasy zacofane! kazdy muzulmanim jest ograniczony umyslowo i nie szanuja kobiet (np. wg nich facet ZAWSZE je pierwszy potem kobieta jesli cos zostanie na stole) oni juz to maja we krwi naiwna istoto! jestem mloda cipka, jeszcze sie przekonasz

Gość joanno 1984 hahaa
dla ciebie nie ma juz rantunku tez glupi pustak z pakistanu omotal cie doszetnie czy np twoja rodzina albo znajomi wiedza o twoim brudasku z pakistanu? watpie! pakistanie sa bez nadziei na przyszlosc sa ograniczeni umyslowo! dla nich kobieta = zabawka = maszynka do sexu i rozmnazania. oni moga miec 5 zon! i z kazda miec dzieci, dom, ogrodek i przyjemne zycie! ty bedziesz jedna z nich poza tym nie lubia kiedy ICH KOBIETA (tak, kobieta jest JEGO wlasnoscia) chodzi w krotkich spodniczkach, czy ma odkryte ramiona, nogi, brzuch, szyje co kolowiek! ---- tacy sa muzulmanie. wszyscy. ----- oni juz to maja we krwi a zreszta sama sie przekonasz i wtedy wrocisz z placzem do mamusi ile czasu jestescie razem ?? dwa miesiace ? czy mniej ??

Gość do tej nade mna
super nick szacuneczek ? nie ? nawet do samej siebie ? ble

Gość do tej nade mna
tak lachudro

Gość do tej nade mna
po twoim debilnym nicku

Gość do tej nade mna
i tym, ze jestes z jakims pustakiem = polakiem

Gość hejzeha 23
zgadzam sie hindusi sa w porzadku natomiast w zyciu nie zwiazalam bym sie z muzulmaninem

Gość powiem Ci...
jedno jest pewne i sprawdzone,kazdy Hindus jest OSZUSTEM

Gość jaaasne
do ____>powiem ci a kazdy polak to pijak i zlodziej pusty idioto!

Gość dobrawa
a ja sie wybieram do indii..... moze kogos przywioze, to sie rodzinka zdziwi...;)

Gość tak se mysle
ta wszystcy hindusi leca na polskie wielkie cipy:P

Gość tak se mysle
malo tego z jajami popchnietymi łyzka do butow:P hihihi

Gość de luxe
hindusi są przystojni do 25 roku zycia ewent. 25,5 :P a najładniesi są niemcy:P a komus sie chyba cos pokickalo... bo to hinduski a nie hindusi są najladniesze:P

Gość de luxe
wielkie cipy mają murzynki!!! zeby pomiescic tych swoich czarnuchow!!! a nie europejki:P

Gość de luxe
ojjj sporo ich byle gdzie widzialam, albo wystarczy innych facetow na ten temat posluchac i juz sie wie:P wszyscy mają identyczne zdanie o czarnej rasie:P