Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 sprostuję -> do momentu wzięcia tabletki 72 postinoru.. ( może przez to rozlegulował mi się cykl i spoźnia okres..!?!?!? ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BeYbe Napisano Październik 5, 2006 ak napewno przez to :) bo postinor to wielka bomba hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie calkiem rozgarnieta Napisano Październik 5, 2006 kabaretka zrób ten test, bo denerwuje sie chyba bardziej niz ty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 mimo wszystko zrobię test bo spac nie moge i sie na maxa spinam .. mam nadzieje ze niepotrzebnie.. :) BeYbe brałas posinor moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 uwierz mi że cała sie trzęse.. Boże jaki to stres.. jak narazie to musze czekać na mojego chlopaka bo on chce byc przy tym.. razem zawsze raźniej;| każda minuta jak wieczność:O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rainbow30 0 Napisano Październik 5, 2006 wiem co przezywasz bardzo współczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 Kobietki moje!!:) zrobilam test ( ponad 99% pewnosci:D) i wyszedl oczywiscie domyslacie sie juz pewniejaki:) negatywny:D jejciu popłakałam sie ze szczecia!! uwierzcie ze te 3 minuty byly czyms okropny.. tak sie ciesze ze wyszedl negatywny!! teraz juz wiem ze ten positrion namieszal mi w hormonach .. takze ejstem w oczekiwaniu na okres.. ciekawe kiedy dostane:> Myslicie ze musze sie wybrac do ginekologa poinformowac o tym i ogolnie zeby cos poradzil na moj brak okresu?! pozdrawiam wszystkie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikit Napisano Październik 5, 2006 dolaczam sie w czekaniu na okres..boje sie strasznie..spoznia sie 5 dni..testu nie zrobie bo chyba wole ta niepewnosc..to starszne jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 tak sie ciesze ze zrobilam ten test i sie w koncu przelamałam... Kikit zrob test:) nie bede pisala ze to nic strasznego bo chyba przezylam najgorszy stres w zyciu.. ale pomyśl co Ci da ta niepewnosc?! nic tez stres i zyjesz w niewiedzy moze jestes moze nie jestes w ciazy potem jak nie dostaniesz bedziesz sie coraz barzdiej denerwowac byc moze nie potrzebnie a tak to lepiej jest miec jeden stres w 1 dzien a potem oddedchnąc z ulgą niz nie spac po nocach i ciagle o tym msylec.. Trzymaj sie ( chociaz 5 dni to nie tak strasnize wiec w sumie tez nie ma co panikowac;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rainbow30 0 Napisano Październik 5, 2006 do kabaretki cieszę sie, ze masz to juz za soba i to z tak pomyslnym zakonczeniem :) do kikit nie czekaj dluzej, bo sie wykonczysz, zrob test to albo odetchniesz z ulgą albo...ale jesli tak to czekanie i niepewnosc tez na to nic nie pomoze, ja tradycyjnie juz polecam zmierzenie temperatury, to czasem wszystko wyjasnia. trzymaj sie dzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rainbow30 0 Napisano Październik 11, 2006 Nareszcie dostałam okres!!! Hurrrrrrra!!!! :) koniec zamarwiania sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Październik 27, 2006 cześć babeczki! A mi się spóźnia już 6 dzień... w poprzednim cyklu brałam postinor, ale w tym cyklu -9 dnia, kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia (nie było wogóle wytrysku). I tak mi się teraz spóźnia ten okres już 6 dzień, ja coraz bardziej się denerwuję...dziś zrobiłam rano test i wyszedł negatywny... nadal się boję, z tymi testami to podobno różnie bywa...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rainbow30 0 Napisano Październik 29, 2006 musisz powtórzyc test za kilka dni ale po tym postinorze to różnie bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Październik 29, 2006 test ciążowy czuły można robić już 2 dni przed terminem miesiączki ZAWSZE RANO i nie pić nic od 22 sprawdzić wynik testu po 20 minutach. W ciążę nie zachodzi się łatwo nawet współżycie w najlepszym momencie to tylko 25-40% szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach