Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znurzona

PIJĘ kawę capuccino, która sie przyłączy?????

Polecane posty

zapraszam, z rana musze sie wzmocnic, tym bardziej ze dzien dzis pochmurny,,,,i bez obaw jeszcze nie jestem w ciąży. zapraszam wszystkie chętne kobietki na babskie pogaduchy !!!!

Gość prOszeee
:) a ja hehe jem przed kompem:) i sie zamartwiam...

Gość nikula1981
czym sie zamartwiasz?????????????

Gość prOszeee
bo mam problem otozkochalam sie wczoraj rano z moim mezczyzna zawsze konczy we mnie.. tabletke wielam po 21 no troszke spozniona ale po ok godzinie mialam straszne rozwolnienie nie wiem dlaczego bioretabletki juz rok.. to byla 4 tabletka z listka i jedna dziewczyna powiedziala mi ze mam wziac nastepna tabletke jesli nie minelo 12 h ale juz mielo..

A ja w pracy mogę sobie co najwyzej rozpuszczalną z mlekiem zrobić. Prawdziwe capuccino pijesz? Smaka mi narobiłaś :)

Ja to sobie drugą będę robić, nie mam nic do roboty, program mi nie chodzi, dokumentów brak, a szef będzie po połodniu albo wcale. Powinnam notatki wyjąć i się uczyć, ale mały w nocy dał do wiwatu i nie mogę się zebrać.

Gość cappuccino....
tak sie pisze prawidlowo!

ŁOJ!! MADRE SIE ZNALAZLO!! To ja tez ide po CAPUCZINO :P bo mi zaczyna glowka szalec.. i z checia popije w towarzystwie :D Grzywa..Zusi daj mleka z tej kaffy :)

wypiłam juz dzisiaj 3 kawy 1 prawdziwa i 2 cappuccino. i wiecie co od jutra zaczynam sie odchudzac, takiego tłuszczyku na brzuchu to ja jeszcze nie miałam dieta kopenhaska+ co 2 dzien ćwiczenia m.in callanetics...boze dajmi sił jak ja to wytrzymam waze 70kg, mam 166cm,....szczupła jestem zel powiedzmy skonczyłam magiczną dla kobiety date 25lat i sie rozsypuje.....a przedemna jeszcze ciąża...boje sie naprawde, lubie dobrze wygladac i zawsze byłam szczupła, ta zima dała mi w dupe przytyłam ok 10kg

majajajaja co jest na tej stoni w stopce, nie owtera sie.....chodzi o pieska? jak ja kocham psy, mam 2 ukochane sunie ubóstwiam je, są takie wdzięczne i wierne !!!!!

Zmieniłam, czemu wcześniej nie pomyślałam, każdy czasem bywa \"blondynką\" :P

Muszę chyba zrobić trzecią kawę, bo nie bardzo wiemc o robię, matko trzrci post pod rząd. Jeśli chodzi o odchudzanie, ja muszę zacząć ćwiczyć, bo mi brzuch został po porodzie, którego się strasznie wstydzę, najpierw czekałam, bo zmieniam tabletki i te nowe maja mi pomóc schudnąć, teraz pewnie będę czekac na zakończenie kursu, bo czassu brak

majajaja rozwaliłas mnie tym, jestes dobrym człowiekiem j...ja uwielbiam pomagac zwierzetom, jak mi ich szkoda krzywdzone przez nas ludzi, czemu tak jest ..... zawsze jak widze jakies błąkającego sie psiaka pomoge dam jeść, dokarmiam.... sama mam suczke wilczuropodobna ze schroniska jest kochajaca i wierna ....zdecydowanie wole pomagac psom niz ludziom w potrzebie,,,,czł zawsze moze sobie pomóc z zwierze nie. jak dobrze ze to biedne zwierzatko spotkało na swojej drodze ciebie.wierze ze jej sie powiedzie i znajdzie dom.....ja jestem z małoposki