Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama2006

Mój mężczyzna przedkłada pieniądze nad uczucie

Polecane posty

Gość Sama2006

Czy doświadczyłyście kiedyś, że Wasz Pan stawia na pierwszym miejscu szeleszczące papierki nad uczucia do Was? Ja właśnie to usłyszałam i widzę po czynach. Czuję się bardzo samotnie :(

Gość czyli masz pierwszy dzwonek
:-)

Gość ksiondz Brzeszczot
Droga Pani, a czy pani by z nim była gdyby nie miał grosza przy duszy ? I nie truj mi tu sentymentalnego "tak, oczywiście" itd...

Gość Sama2006
Ale on właśnie nie ma grosza przy duszy, przy nim ja jestem bogaczka!!! :) Tak się dorabia, że zapomniał o tym, co jest najważniejsze.

Gość ksiondz Brzeszczot
A co jest najważniejsze ?

Gość Sama2006
Dla mnie uczucie, a dla Księdza? ;)

Gość no to ...
moze ten twoj mezczyzna jest z toba wlasnie dla pieniedzy :(

Gość ksiondz Brzeszczot
Dla ksiedza kasa. Uczuciem się nie nażresz.

Gość uczucia najwazniejsze

Gość ksiondz brzeszczot
To znajdzie sobie i przygarnijcie uczuciowego bezdomnego z dworca centralnego, który za okazane współczucie, miłość i opiekę odpłaci się dozgonnym uczuciem i wdzięcznością. Ament

Gość ja mam okropnego sknerusa
Naprawde nie wiem dlaczego faceci są tacy skąpi. Kobiety o wiele rzadziej zapadaja na ta chorobe. Życie ze skąpcem jest fatalne.Staram sie jakoś go zmienić , ale to strasznie trudne, czasami mam już dość , chyba sie poddam .

Gość Sama2006
Jest ze mna nie dla pieniędzy, ale dla uczucia też nie. A ja w takim razie wiem już co robić.

Gość uczucia najwazniejsze
"Naprawde nie wiem dlaczego faceci są tacy skąpi." napisz chociaz "niektorzy", bo poczulem sie urazony :(

Gość ja mam okropnego sknerusa
Przepraszam za to uogólnienie :) niektórzy faceci sa skąpi ! Niestety mój taki jest, nie wiem czy można to zmienić ??? Moze ktoś ma jakieś doświadczenia i podzieli sie nimi. To przykre ale chyba z tego powodu sie rozstaniemy bo nie daje rady już :(

Gość Sama2006
Mój też jest sknera, a więc możemy sobie podać rękę. Zawsze się rozliczamy co do grosza na pół, to fajnie, tylko że czasami chciałoby się poczuć, że ten facet choć trochę jest facetem i choć raz zaprosi na obiad.

Gość dorosłych ludzi nie da się
zmienić. Jeżeli już to na moment, po czym wraca do tego samego co wcześniej. Ktoś już napisał, że to pierwszy dzwonek ostrzegawczy. Albo zaakceptujesz taką sytuację, albo dojdziesz do wniosku, że to absolutnie nieakceptowalne. Wybór należy do ciebie :-)

Pierdu pierdu. Facet jak jest głupi za swoją kobitką to forsy aż tak nie liczy i jesli go tylko stać to swojej pani nieba przychyli.Jest tylko jeden warunek-musi uznać,że ona jest tego warta. Ot i męskie sknerstwo.

Gość diablidarze nie osądzaj
mężczyzn według siebie :-) Ty może tak robisz, ale inni są skąpi sami z siebie i nic na to nie poradzisz

Jeśli są skąpi sami z siebie to po prostu dajcie sobie z nimi spokój i tyle.Z resztą kobitki też bywają skąpe i najczęściej wykorzystują swoją broń kobiecą a każdy chłop dobrze wie jaką.Tylko że czasami użycie tej broni może przynieść odwrotny skutek niż zamierzony.

Gość do diablidara
w psychologii jest coś takiego, jak projekcja - spotkalam się z tym, ze ktos podejrzewal mnie o intencje i uczcuie, ktorych nie mialam diablidarze nie pisz więc, ze kobiety wykorzystują zawsze i świadomie swoje hmmm "atuty"

Gość do diablidara
nie podejrzewaj nas o coś takiego.....;)

No dobrze może nie zawsze ale bardzo często.Coś o tym wiem ale masz rację nie należy generalizować.Pozdrawiam.

Gość qgwgq
a mi się często wydaje że wtedy facet dba bardzo o pieniądze, gdy zależy mu na partnerce i ogólnie ma ambicje życiowe nie robiłabym mu żadnych uwag a wręcz wspierała