Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorka

czy golicie depilatorem całe nogi???

Polecane posty

Gość depilatorka

bo ja tylko do kolan!! Powyzej kolan mnie starsznie boli!!! Na rzie nie daje sie przekonać!!! A Wy???

Gość FAnka Fa
ja całe nogi golę jednorazówką, ale dopiero pierwszy raz, wcześniej tylko do kolan

Ja golę całe nogi depilatorem ale przyznaję, że pierwszych kilka razy na udach było prawie nie do zniesienia

Gość depilatorka
Liptonka a zaostają Ci krostki?????? I jak czesto depilujesz??? Bo ponoć ma byc 3 tyg, ale ja widzę odrastanie juz po tygodniu!! Moze bym sie i przemogła na golenie całych nóg, ale te krostki mnie zniechecają!! A peeling tez nie pomaga!!

mi się raz udało całe nogi przejchać depilatorem (nie wiem jakim cudem to wytrzymałam) ale już zrezygnowałam z depilatora bo ból niemiłosierny a mi po 3dniach juz odrastają te paskudne kłaczyska:( no i krostki są straszne:/

Gość ja też tak
robię, zaciskam zęby i "jadę" całe nogi + okolice bikini! Uroda wymaga poświęceń. Musimy się katować w imię kobiecości niestety!

Zaczelam od nog \"do kolan\", jak juz tam sie przyzwyczailam (a poszlo szybko, za 3 razem juz spokojnie \"jechalam\" ;), a teraz po 2 miesiacach naprawde nawet nie czuje wyrywanych wloskow), natomiast z udami bylo troche gorzej. Tutaj musialam naprawde zacisnac zeby, jednak teraz juz tez spokojnie, natomiast okolice bikini to bylo i jest najtrudniejsze wyzwanie jeszcze nie pokonane w 100% :) Ciagle musze zaciskac zeby, czasem tez leci wiacha niecenzurowanego slownictwa:D , ale jest juz lepiej i wiem, ze pewnego dnia w ogole bedzie dobrze:)

krostek nie mam, wloski mi wrastaly, ale teraz wystarczy, ze robie peelingi 2-3 razy w tygodniu i juz nie wrastaja.

Gość depilowanaaa
ja gole sie depilatorem nawet pod pachami wrastaja jak chlera..ale po maszynce odrastaly juz na wieczr gdy zgolilam rano..po depilatorze po jakichs 5 dniach :/ troche pomaga tarcie szorstka gabka i peeling co 2 dni, ale nie redukuje wszystkich wrastajacych wloskow... z czasem zaczelo tez ich wrastac o dziwo mniej, a czesc nog moge depilowac nawet co 10 dni

Gość depilowanaaa
a jakie peelingi robicie?;.

no właśnie jaki peeling??? Ja kupuje !! Nogi gole też do kolan i prawdę powiedziawszy nie moge sie przemóc żeby uda zacząc depilatorem golic!! Na samą myśl mnie boli!!!!!!!!!!

a moja kumpela cala cipke depiluje... Nie wiem jak to robic- to delikatne miejsce. Nie wiem, nie wiem...