LaMariola 0 Napisano Październik 3, 2006 Witam, mam takie pytanie... Czy to normalne, ze mam miesięczne miesiączki od kiedy znów biorę tabletki anty? Zacęłam brać Yasmin po 5 miesięcznej przerwie i coś chyba jest nie tak. Nie miałam nigdy aż tak obfitych krwawień!! Wcześniej jak zaczynałam po przerwie to miałam takie plamienia, króre sie powtarzały co 2 dni, ale takie lightowe.. Teraz jest to koszmar! Muszę używać tamponów super (które co chwila i tak zmieniam) i podpasek na noc :/ Fatalnie sie czuję, nie mogę się wyspać, zreszta coś mnie łapie, jakaś choroba. Teraz jadę na 2 opakowaniu (3 tabletka) ale nie ma poprwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaMariola 0 Napisano Październik 3, 2006 pomocy!! ktoś tak miał po yasmin?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dixii Napisano Październik 3, 2006 miesieczna miesiaczka? czyli co, trwa przez miesiac?! to chyba nie jest normalne, przynajmniej tak mi sie wydaje.Niestety nie moge nic poradzic bo nie biore tabletek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja........ Napisano Październik 3, 2006 Co Ty gadasz? "miesięczne miesiączki"? Czyli że przez cały miesiąc codziennie z Ciebie leci? Żadnych przerw? To by juz pod krwotok podchodziło... :o Wyjaśnij dokładnie o co Ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaMariola 0 Napisano Październik 3, 2006 no ciągle mam okres! to nie jest plamienie, jesli muszę zmieniać tampony co 3 godziny (o.b. super) a podczas okresu to zmieniałam 3 razy na dobę.. od miesiąca tak mam, od pierwszej tabletki Yasmin i właśnie nie wiem czy tak ktoś miał... czy to normalne przy nich. i mam tak dużo tych skrzepów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpisz chyba Napisano Październik 3, 2006 Jezu dziewczyno, ja jakbym tak miala to juz po ponad tygodniu leciala bym do lekarza!! I natychmiast odstawila te piguly! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaMariola 0 Napisano Październik 3, 2006 Chodzi o to, że nie mam tutaj swojego lekarza. Nie mieszkam blisko niego. będę za 2 tygodnie w domu dopiero, a w tutaj musiałabym wydać conajmniej 100 za wizyte, a nie mam kasy na to :/ nie wiem co w tym czasie mogłabym brać. coraz słabiej sie czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpisz chyba Napisano Październik 3, 2006 odstaw te pigulki, zreszta tak doradzi ci lekarz, przepisze nowe, a przed pigulkami mialas robione badania? to twoje pierwsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaMariola 0 Napisano Październik 3, 2006 nie, brałam przez 5 lat Diane 35, ale po tym jak czytałam, ze takie sa niebezpieczne i mogę mieć problemy z ciążą to zmianiłam na logest, potem cilest aż zrobiłam 5 mies. przerwę i teraz yasmin moze są jakieś tabletki, żeby tak nie krwawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze to idź na pogotowie Napisano Październik 3, 2006 przeciez dostaniesz anemii albo sie wykrwawisz. I widocznie te tabletki nie dla ciebie sa dobrane. Naprawde nie bagatelizuj bo to niebezpieczne dla twojego zdrowia. To jakies rozwalenie estrogenu albo krwotok. Tylko lekarz pomoze, wiec odzaluj kase albo na pogotowie biegiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LaMariola 0 Napisano Październik 5, 2006 dzisiaj idę, zobaczę co mi powie.. napiszę, bo może się przydać innym. chociaż inna to pójdzie wcześniej, nie po miesiącu :/ przez telefon babka powiedziała, ze to źle, ze mam skrzepy i trzeba się przygotować, że będę mieć ostrą anemię :(. Mam dzisiaj przyjść. lecę paaaaaaaa trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach