Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj zle mi

czuje ze śmierdzi mi, czy wam tez?

Polecane posty

Gość oj zle mi

to jest kłopot dla mnie bo moje okolice tak sie pocą ze siedząc czuję Ją przez spodnie. Mam wrazenie ze tylko mi śmierdzi a inne kobiety idące to pachną. powiedzcie ze wam tez smierdzi jak siedzicie 8 h w biurze , noga na noge, obcisłe dzinsy, pipka sie ciśnie, poci i wydziela odorek. wydaje mi sie ze kazdy mnie czuje.

Gość pewnie masz jaks infekcje
mnie nie śmierdzi. Moge rano umyc a wieczorem dopiero zdjąc spodnie i nic nie czuć.

Gość oj zle mi
nie poci ci sie ? a moze to wina majtek? nosze na zmiane te same zamiast kupic sobie nowe i chodzić. no ale te nowe tez będa prane noszone i tez będzie czuć. spodnie sie tam grzeją, fuuuuu nie mam infekcji, nie mam choroby bo byłam zbadac się. Nie ma wielkiego smrodu ale czuje swoje intynne czesci.moze to wina ,że powietrze nie dochodzi?

nos spodnice i nie zakladaj nogi na noge.i uzywaj chusteczek do higieny intymnej zawsze gdy zrobisz siusiu.

Gość oj zle mi
a czy jk włozysz palec między wargi duze i małe tam w te szparki gdzie włosy nie rosna to ni czujesz sliskiego takiego? czegos co nie pachnie ładnie, takie jakby mastka czy co. U facetów pod napletkiem ta głóka tez pokrywa sie takim swiecącym jakby tłustym i smierdzi?.nie mów ze twojemu tez nie smierdzi jak mu trzepiesz czy bierzesz do buzi. mnie odrzuca.

Gość oj zle mi
wycieram sie papierem, a wkładam tez miedzy psipsi a majtki papier toaletowy by majtki nie przesiąkałytak smrodem.i nic:O

Gość 2627094805385
Z nogą na nogę i obcisłymi dzinsami to uważaj bo zylaków dostaniesz

Gość brr
a moze masz za duzo wlosow i one przesiakaja? czy golisz sikuline?

Gość gfhgfhgfgh
moze myjesz sie raz na tydzien i daletego? zacznij myc sie przynajmiej raz dziennei to nie bezie ci smierdzialo

Gość a moze lepiej..
kup sobie wkładki zapachowe zamiast papieru. np naturella nie jest droga a zapach zabija swąd.

uzywaj chusteczek nawilzanych do higieny intymnej nie,moja szparka jest sliska ale nie smierdzi

Gość glupota ludzka nie zna granic

Gość oj zle mi
a facetowi śliskie jest i smierdzi bo sie kisi tam pod skórką ten "łepek". pomysle o husteczkach.gole soie , podcinam włoski, dbam o nią.

Gość jestem przekonana
że masz bakterie w pochwie Polecam wizytę u gina.

Gość czyścioszka....
kup sobie wkładki to nie bedziesz sie pocić zreszta sa nawet Carefree fresh które mają fajny zapach.

Gość oooooooooooooo matko....
:o Cipa ci się poci???:o Chyba masz jakiegoś grzyba, bo ja mogę siedzieć nawet 12 godzin w rajstopach obcisłych, na to spodnie i jakoś nic nie czuc jak zdejmę majtki:o Idz lepiej do ginekologa

Gość oooooooooooooo matko....
a mój facet się myje i nic mu nie śmierdzi:o

Gość na bank..
jest cos nie tak. Mialam takie same odczucia jak mialam nadzerke i uplawy.. :-/ idz do lekarza!!

Gość Backapsace
też macie problem ja sie wyleczyłam nosze wkładki,podcieram sie jak robie siusiu tylko mokrymi zapachowymi chusteczkami i teraz jest wszytsko ok a noi najważniejsze bawełniane majtusie,a Wy fececi nie mówice że po 8 godzinach wam nie jedzie f**** bo nie wierze w tekie rzeczy pewnie że każdy się w tamtym miejscu poci,robią z siebie niewiniątka..tyż coś :P

Gość chłopak11
U mnie niestety czuć, oczywiście nie tak, że wszyscy dookoła czują, ale ja czuję i mnie to denerwuje bo myje się czasami nawet 2 razy dziennie, szoruję go uporczywie, zwykłym mydłem, płynem do higieny intymnej i szarym nawet i nic. Byłem u urologa, ale ten powiedział, że wszystko jest ok, a w razie czego to najwyżej mnie umówi z dermatologiem (tak jakby sam nie mógł nic zrobić - skasował mnie tylko konował, bo to prywatny). Więc jeżeli niektórzy nie czują to najwidoczniej nie jest ok :/ Tak mi się chce iść do kolejnego specjalisty i gadać o tym, że...

Gość żalll
to trzeba sie myc;D

Gość gość
Trzeba się myć

Gość Owoce morza
Kup sobie wkładkę zapachową taką samą jakie są w autach może to pomoże chociaż na chwilę a i sikulinę trzeba myć a nie wietrzyc jak to co po niektóre robią

Gość gość
Trzeba być a nie wietrzyc chyba jest coś takiego jak woda i mydło

Gość gość
Ładne z was są brudaski tyle w tym temacie

Gość gość
Kup w aptece provag żel, który wspomaga utrzymanie higieny intymnej. Mozesz go używac kilka razy dziennie, zwłaszcza po wizycie w toalecie, neutralizuje intymny zapach.

Gość gość
UP

Gość gość
Bardzo ważne , żeby myć się odpowiednim żelem , a nie zwykłym mydłem. Kup dobry żel , jeśli jesteś tam zdrowa powinno być dobrze , no i koniecznie rano trzeba sie umyć , nie tylko wieczorem, nawet bardziej rano niz wieczorem , bo wychodzisz do ludzi.

Gość gość
Dodam jeszcze do wyżej , że majtki bawełniane a nie jakieś z elastycznymi włóknami.